Jump to content

ΤΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..??ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

amgamer

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ CRASH ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ UT2004!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ PC ΠΑΤΑΩ RESET......Κ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ FSB???Κ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ???ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΒΓΑΖΩ ΜΠΡΙΖΑ,ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΑΝΟΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ,ΠΑΩ ΣΤΑ XP Κ ΞΑΝΑ ΤΡΩΕΙ CRASH!ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ,ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΚ

ΕΛΕΓΧΩ ΣΚΛΗΡΟΥΣ Κ ΤΑ CD-ROMS ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΗΚΕ 'H CPU 'H RAM!

ΓΙΑ CPU ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΟΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ O/C

Η RAM OMΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ!ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ PC ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΙΠ!

Η ASUS ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗ CPU Κ ΕΚΑΝΑ EKKINHSH TOU PC Κ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ BIOS ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΚΟΙΤΑΞΑ ΤΑ JUMPERS ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ FSB ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ CPU ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ Κ ΤΗΝ RAM!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΑΙ RAM!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ε?

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ!?

ΕΤΣΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ Κ ΟΙ CPU????:...: :...: :...: :cry: :cry: :rip::wall::shutup::(:flex:

Για το μπιπ μπορεί να μην είναι συνδεμένο το ηχειάκι που κάνει τον ήχο.

Αν σου είχε καεί cpu ή ram τότε δεν θα bootare το PC.

Λογικά υπάρχει μια αστάθεια στο σύστημα και αυτό που μου έρχεται τούτη τη στιγμή είναι η θερμοκρασία. Πόσους βαθμούς είναι ο επεξεργαστής?

Δεν μας είπες και το σύστημα.

λοιπον εχουμε κ λεμε!

αυτο που εγινε ειναι το εξης!μαλλον απο υπερβολικη πιεση της ψυκτρας ή απο πολλυωρη χρηση σε βαθμους 55C

ενα απο τα δοντακια (pins) δεν αντεξε κ σημερα το πρωι ειδα στο socket ενα κολλημενο δοντι!!!επαθα σοκ!ειδα κ αποειδα για να το βγαλω!

πηγα στο πλαισιο τελικα οπου με εξυπηρετησαν,να ναι καλα οι ανθρωποι!στου περιστεριου ε!γιατι στην ομονοια με εγραψαν κανονικα!

κ μου εδωσαν εναν celeron στα 2.4

εγω παντος με τους celeron δεν ειμαι κ πολυ ενθουσιασμενος!πιστευω οτι δεν μπορει να χει τις επιδοσεις που ειχε ο p4 1.9 willamete me 256 cache!

αυτα ας ελπισουμε να κανει την δουλεια που εκανε ο 1.9!αν κ χλωμο το κοβω!

Αρχική απάντηση από amgamer

λοιπον εχουμε κ λεμε!

αυτο που εγινε ειναι το εξης!μαλλον απο υπερβολικη πιεση της ψυκτρας ή απο πολλυωρη χρηση σε βαθμους 55C

ενα απο τα δοντακια (pins) δεν αντεξε κ σημερα το πρωι ειδα στο socket ενα κολλημενο δοντι!!!επαθα σοκ!ειδα κ αποειδα για να το βγαλω!

πηγα στο πλαισιο τελικα οπου με εξυπηρετησαν,να ναι καλα οι ανθρωποι!στου περιστεριου ε!γιατι στην ομονοια με εγραψαν κανονικα!

κ μου εδωσαν εναν celeron στα 2.4

εγω παντος με τους celeron δεν ειμαι κ πολυ ενθουσιασμενος!πιστευω οτι δεν μπορει να χει τις επιδοσεις που ειχε ο p4 1.9 willamete me 256 cache!

αυτα ας ελπισουμε να κανει την δουλεια που εκανε ο 1.9!αν κ χλωμο το κοβω!

faint1.gif

Τη μισή δουλειά θα την κάνει σίγουρα. Για την άλλη μισή, πάρε άλλον έναν celeron. :X:

δεν ειχε!κ η mobo asus ειναι 400 fsb!κ ειχε μονο 800!

παντος παιδια δεν ξερω γιατι τους κακολογουμε τοσο τους celeron!

με default ρευμα κ ψυκτρα,κ σε full load για 1 ωρα 54-55 βαθμους C

ο celeron 2.4 εφτασε για πλακα 3!!!!!!!χωρις ζορι καθολου!

αυριο θα τον πατησω για τα καλα!!!θα δω κ ποσο σταθερος ειναι με κανα prime......

παντος με 2 ταυτοχρονα compressing dvd κ μουσικη να παιζει κ το half life απο πισω δεν κολλησε!!!!!μια χαρα!!!!

Κάνε unrar 700MB συμπιεσμένο αρχείο και πες μας πόση ώρα σου πήρε. Μετά θα σου δώσω κι εγώ ένα δικό μου για να βγάλεις συμπεράσματα.

Αρχική απάντηση από unstoppable

H τρεξε το bench του winrar για συντομια

Πως γίνεται αυτό? :boxed:

Εγω με το συστημα της υπογραφης μου (ολα default) εκανα το test hardware του winrar και τα 200ΜΒ μου τα εκανε σε 14 λεπτα.Τι λεει καλος χρονος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.