Jump to content



Επιδόσεις φορήτου (Acer 292LMi και 1511LMi)


augi

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω φορητό και έχω καταλήξει στα δύο μοντέλα της Acer: 292LMi και 1511LMi/ Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι διαφορά έχουν στις επιδόσεις τους. Ο AMD64 3000+ είναι πιο γρήγορος από τον Centrino 1.5 GHz PentiumM, αλλά κατά πόσο;Αξίζει να απορρίψω το πακέτο Centrino για χάρη των επιδόσεων;

Όποιος έχει κάποιο από τα παραπάνω laptop ας στείλει κανένα αποτέλεσμα από benchmarks (3D Mark, Sandra κλπ.).

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις επιδώσεις και μηχάνημα με όσο το δυνατόν ποιο μεγάλη αντοχή στο χρόνο πας στον 64άρη. Αν θέλεις αυτονομία o centrino είναι μονόδρομος.

Αλλιώς? Αν θέλεις το laptop και για παιχνίδια αλλά δεν θα τον κάνεις πολλές βόλτες πάρε Α64. Αν είναι ότι το θέλεις για την δουλεία σου και κάθε μέρα θα το μεταφέρεις εδώ και εκεί ....centrino.

Δεν απευθύνονται κατά ανάγκη στο ίδιο κοινό αυτά τα δύο laptops....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από yanni

Δεν απευθύνονται κατά ανάγκη στο ίδιο κοινό αυτά τα δύο laptops....

^Πολυ σωστο^

Να τονισω εδω οτι αν μιλαμε για Centrino φορητο, οπωσδηποτε με τον καινουριο Pentium-M (Dothan) καθως ειναι πολυ ανωτερος/καλυτερος απο τον προηγουμενο (Banias).

Αν η μετακινηση ειναι ο κυριος γνωμωνας για σενα, τοτε κοιτα για κανενα Centrino με 12.1" οθονη και Pentium-M ULV (25W καταναλωση). Μιλαμε για κατω απο 1.5 κιλο και 5-6 ωρες αυτονομιας, ειναι μικρα θαυματα...

Εγω δεν ανοικω σ' αυτην την κατηγορια, προτιμω μολις βγουν τα Win64 πληρη, να εχω ενα μηχανακι-πυραυλο :)

Link to comment
Share on other sites

πάντως σχετικά με real life performance (άσχετα με το θέμα αυτονομίας) καλύτερες επιδόσεις έχουν τα laptops όπου έχουν ταχύτερο σκληρό, εκεί είναι και το κλειδί για μένα στο Cen2 (Dothan) όπου θα υποστηρίζει εξωτερική διασύνδεση με SATA interface).

όσον αφορά την αυτονομία σε καμιά περίπτωση δεν έχει ο Cen 2πλάσια, αλλά σίγουρα λίγο καλύτερη από έναν A64 (με low powa 25W μπορεί να ισχύσει το αντίθετο)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.