Jump to content

MH ΓΕΛΑΤΕ!

amgamer

Recommended Posts

εχω εναν celeron 2.4 σε asus p4b533

256 drr , fx 5700 128 ddr

ο κυριος celeron,βλεπω οτι πατυθηκε με πολυ ευκολια κ με default ταση κ ψυκτρα στα 3!

με θερμοκρασιες σε full load 54-55!

λεω να τον λιωσω κιαλο

τι προτεινετε?

τι προγραμματα να κατεβασω για να δω ποσο σταθερος ειναι?

αξιζει να τον πατησω κι αλλο!????

βεβαια αργοτερα εχω σκοπο να παρω ξανα p4 κ αλλες μητρικες κ τις ωραιες ιστοριες....

αλλα προς το παρον για να χω γρηγοραδα αξιζει?

Ti εκανες πριν το oc?Τωρα στα 3 η και παρπανω αν παει, το κανει ικανοποιητικα γρηγορα για σενα??Πχ για να ανοιγοκλεινεις παραθυρα στα windows η στο ιντερνετ δεν νομιζω να δεις διαφορα!Για καμμια ταινιουλα η οτι αλλο χρονοβορο μπορεις να κανεις ενα μινι συγκριτικο και να δεις μονος σου!

κοιτα βαικα ειχα εναν Ρ4 1.9!αλλα επαθε ενα ατυχηματακι κ τον πηγα πισω με εγγυηση κ μου δωσαν αυτον γιατι δεν ειχαν αλλους σε 400 fsb!ο επεξεργαστης ειναι καινουργιος κ απο τι βλεπω στο κουτι ειναι ημερομηνια 25-05-2004!

με τον 1.9 εκανα συμπιεσεις ταινειων δυο δυο!gaming παρα πολυ...αυτες ηταν οι πιο καυτες εργασιες μπορω να πω!θα με καλυψει?η δε θα χω τα ιδια αποτελεσματα με τον 1.9?εστω κ με 3 που τρεχει αυτος.παντος πατιεται κι αλλο,τι θερμοκρασιες πρεπει να χει?55 ειναι καλα?με default ψυκτρα?

θα εχω τις ιδες επιδοσεις με τον προηγουμενο ή καλυτερες?

οταν βαζω πανω απο 125 fsb η ram κατεβαινει σε 1:1 ενω εγω θελω να ειναι 3:4 ωστε να επιτυγχανεται η μεγαλυτερη συχνοτητα!γιατι παει απο μονο του 1:1 κ αν το βαλω 3/4 ειναι ακομα 1/1 δεν αντεχει αλλο η βλακεια ραμ που εχω? transcend (samsung) 256 ddr 333 2700?

τι λετε να φταιει κ δεν μπορω να τον πατησω κι αλλο?να βαλω ρευμα?τι θερμοκρασιες πρεπει να χω?57 ειναι το μαξιμουμ αλλα με πολυ ζεστη στο δωματιο!52-55 ειναι το full load standard!

τι λετε?αξιζει να τον πατησω κι αλλο!?η να του δωσω κανα πεταμα να ησυχασω?αρε p4?κριμα κ σε ειχα συμπαθησει!

Κατα τη γνωμη αστο σατ 55!Εκτος αν ανεβαινει akoma se mhz και δεν ξεπερναει τους 60!Δεν νομιζω να σε βοηθησει και σε πολυ αυτο αλλαο τον βαρτον που εχει βγει για να καψει ....καρδιες δεν θελω να το δω σιγουρα πανω απο 50 βαθμους!Ασχετα αν με default ψυχτρα και ρευμα θα δουλευε σε παραπανω θερμοκρασια!Θελω να μεινω αν γινεται κοντα σους 40!

Καλυτερα να κανεις οικονομια καμποσο και να παρεις κατι καλυτερο που να ανεβαινει κιολας!!

Με λιγα λογια αστο στα 3 γιγα!!Και να ανεβαινει και αλλο(3,2?) δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο για 6.6%!

ok ον κραταω στα 3 μιας κ δουλεουν ολα τελεια εκει.

αργοτερα θα παρω παλι p4 αλλα θα ναι prescot 3.4 κ αλλη μητρικη....βασικα θα παρω τα πιο καλα που θα κυκλοφορουν σε 3-4 μηνες ως τοτε ομως θελω να ειμαι οκ με τον celeron αρα δεν τον παταω αλλο

ευχαριστω ολους σας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.