Jump to content



Back up στα hotfixes των WIN XP


Passenger57

Recommended Posts

Έχω κάνει ώρες ολόκληρες κατέβασμα των updates των Windows XP Pro και θέλω να τα σώσω για να κάνω format και να μην αναγκαστώ να τα κατεβάσω πάλι.Γίνεται αυτό? Και άν ναι....πώς??????

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες!:flower:

Το εχω ρωτησει κ εγω αυτο στο παρελθον αλλα καμια απαντηση στον οριζοντα!Ασ ελπισουμε οτι καποιος θα ξερει κ θα μας πει!

Αν κ τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι απλο???Μπαινεις μεσα στο φακελο των windows κ τα αντιγαφεις οπως θα αντεγραφες ενα αλλο προγγραμα!Θα προσπαθησω κ θα σου πω!Για μετα ομως δεν ξερω αν θα γινονται install....θα δοκιμασω...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που θέλετε, τουλάχιστον για την αγγλική έκδοση των ΧΡ γίνεται.

δείτε το www.autopacher.com. Υπάρχει ολόκληρο πακέτο (περίπου 240 ΜΒ) με όλα τα updates μέχρι τον απρίλιο και έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να επιλέγετε ποία θα εγκατασταθούνε αλλά και να εντοπίζει αυτόματα ποία λείπουν απο το σύστημά σας. !

εμένα τουλαχιστον μου έλυσε τα χέρια :T:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που θέλετε γίνεται με δυό-τρεις τρόπους.

Ο πιό εύκολος είναι ο εξής: Αφού ξεκινήσετε το update, αφήστε το Windows Update να ελέγξει τον υπολογιστή σας. Αφού εμφανίσει την σελίδα που διαλέγετε τι θα εγκατασταθεί και τι όχι, κάντε click στο link downloads που βρίσκεται επάνω δεξιά στη σελίδα.

Στην αναζήτηση που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας αντιγράψτε και επικολλήστε την κωδική ονομασία των στοιχείων που θέλετε να εγκαταστήσετε. Θα βρεθείτε στο Κέντρο Λήψης της Microsoft και θα μπορέσετε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε στο σκληρό σας της τελευταίες εκδόσεις των Windows.

Ελπίζω να βοήθησα...

Link to comment
Share on other sites

Ενας άλλος τρόπος είναι ο εξής :

Πηγαίνεις στη σελίδα των windows updates

Κάτω αριστερά έχει μία επιλογή Κατάλογος των windows updates

Ακολουθείς τα links και κατεβάζεις όποια updates θέλεις και για όποιο λειτουργικό θέλεις(μπορείς και για 98 ή Me)

Τα αποθηκεύεις σε ένα φάκελο ή σε ένα cd και τα τρέχεις απο εκεί.

Αν δεν θέλεις να τα τρέχεις ένα ένα , μπορείς να κάνεις ένα .bat file και να τα τρέξει όλα μαζί με την επιλογή /q για να μη σου κάνει επανεκκίνηση.

Δίνω κι ένα παράδειγμα

Q305601_WXP_SP1_x86_ELL.exe /z /q

Q316397_WXP_SP1_x86_ELL.exe /z /q

Q323255_X86_EL.exe /z /q

Q329390_WXP_SP2_x86_ELL.exe /z /q

Q331953_WXP_el.exe /z /q

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αλλά και πάλι σας λέω πώσ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!

Τα windows XP που έχω στον υπολογιστή μου είναι ήδη updated.Ολα τα hotfixes της microsoft τα έχω αυτόματα εγκαταστήσει.Πως μπορω λοιπόν εφόσον έχω κάνει όλες αυτές τιις ώρες ενημέρωση του λειτουργικού να σώσω με κάποιον τρόπο μεσα απο τα windows όλα hotfixes που υπάρχουν ήδη στον Υπολογιστή μου ώστε να τα χρησιμοποιήσω σε επόμενη εγκατάσταση των windows?????

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που θες δεν νομίζω να γίνεται. Αφου έχουν ήδη εγκατασταθεί τα updates δεν γίνεται να τα σώσεις κάπου ώστε να κάνεις format και να τα ξαναπεράσεις

Οπότε συνοψίζοντας υπάρχουν οι τέσσεριςς πιο έμμμεσές λύσεις που είπαν τα παιδια

1. Ξανακαταβάσεις ένα ένα απο τη σελίδα της Microsoft και να τα αποθηκεύεις στο δίσκο ξεχωριστά, αφου έχεις τρέξει τον windows update και χεις σημειώσει αυτά που χρειάζοται.

2. Κατεβάζεις το AutoPatcher (αν έχεις τα Αγγλικά XP)

3. Κατεβάζεις το SP2RC2

4. Κάνεις ghost τo σκληρό σου

Για μένα η πρώτη είναι η καλύτερη γιατι έτσι θα κάτεβάζεις όλα τα update που χρειάζεσαι(ακόμα και αυτά που βγήκαν χθες ας πούμε) τα περνάς σε Cd/Dvd και είσαι οκ

Διαλέγεις και παίρνεις

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 15:47]

για μένα όλα αυτά είναι περιττά, ή κατεβάζεις το SP2RC2 ή κάνεις ένα Ghost με σκέτο το λειτουργικό και τα patch (χωρίς drivers) και τελειώνεις.

Γιατι να κανεις ghost με σκετο λειτουργικο και οχι αφου εχεις περασει και ολα τα προγραμματακια που θελεις?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.