Jump to content



Πρόβλημα με Sygate Firewall pro 5.5


Fandom

Recommended Posts

Παιδιά τον τελευταίο καιρό αφού έφαγα ένα μάτσο ιούς και worms αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το sygate personal firewall pro 5.5 2577. Παρότι φαινομενικά καθάρισα το pc απο σκουπίδια και ιούς βλέπω συχνά να πετάγεται το μήνυμα " Exception at (αριθμοί)) the memory could not be "read" κλπ" και το firewall να κλείνει. Δοκίμασα να το εγκαταστήσω ξανά, (κάπου 5 φορές) σε άλλο directory , ακόμα και αφού πέρασα όλα τα τελυταία Hotfixes των xp και πάλι τα ίδια, μηνυματάκι exception κλπ. και το sygate κλείνει!

Tι μπορεί να φταίει; Να το εγκαταλείψω;

Link to comment
Share on other sites

Αν το pc σου ήταν σταθερό πριν από την περιπέτεια με τους ιούς κλπ, και δεν έχεις κανένα άλλο πρόβλημα παρά μόνο με το sygate, τότε μπορεί ή συγκεκριμένη έκδοση να μην συμπεριφέρεται σωστά ή να έχει conflict με κάποιο άλλο πρόγραμμα(antivirus?) ή μπορεί από τις πολλές εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις να τα ψιλοέμπλεξε η registry ή κάποια κοινά αρχεία που εγκαθιστά το sygate....

Link to comment
Share on other sites

Μπα προηγουμένως δεν έιχα κανένα πρόβλημα...μετά απο κάτι χοντρές μαμακίες στο πισι με ιούς κλπ. τον πήρε το firewall...μαζί με άλλα προγράμματα...είναι γενικό το κακό και περιμένω ανυπόμονα SP2 για να κάνω φορμάτ, και έλεγα μέχρι τότε μήπως σώνεται το firewall τουλαχιστόν να κάνουμε browsing..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Zarras

πριν απο αυτο μηπως "ετρωγες" περιστασιακα καμια μπλε οθονη με "IRQ less or equal" 'η "page faults on non-paged area" 'η "bad pool caller"?

κατι σχετικο εχω αυτο το προβλημα σε ενα laptop otan τελειωνει η μπαταρια και κανει standby h hibernate μολις το μπριζωσω den ξυπναει ποτε κανει οτι περνει μπρος και μετα μπλε οθονη με το παρα πανω μυνημα? υπαρχει λυση

Link to comment
Share on other sites

2-3 πραματα σκεφτομαι...

1. προβλημα σε ραμ 'η δισκο (εννοω οτι δεν τροφοδοτειται σωστα κατα το "come back")

2. καποιο περιφεριακο δεν ειναι συμβατο με το hibernate και δεν..."ξυπναει"

3. κατα το come back μήπως ΔΕΝ χρησιμοποιει το ρευμα τις μπριζας αλλα ψαχνει αποθεματα στην ηδη ψοφια μπαταρια...

υπο8εσεις κανω

ποιο απο τα 3 BSOD σου βγαζει?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από bourlas [Χθες, στις 17:38]

to "IRQ less or equal"

Αυτο σημαινει οτι ενας driver προσπαθησε να "γραψει" σε περιοχη της μνημης που χρησιμοποιειται εκεινη τη στιγμη απο τα windows. To πραγμα αυτο συμβαινει επειδη ο κωδικας που ειναι γραμμενος ο driver εχει λαθος και προσπαθει να καταχωρησει δεδομενα κατα το ξυπνημα του συστηματος σε μη επιτρεπτη περιοχη της μνημης.

Αυτο στο εκανε απο παντα?

αν οχι τοτε ειναι καποιος drv που εγκατεστησες προσφατα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.