Jump to content



Νέος


xtrmsnpr

Recommended Posts

Καλημέρα σας (και πάλι,μιας και ήμουν και παλιά στην παρέα σας,αλλά μάλλον το inactivity σκότωσε το account μου:zzz: ),είμαι ο άκης,23 από Μυτιλήνη.

Ο φίλος,ρίχνουμε τα πιστολίδια μας στο bf3 στον server σας, και συνονόματος AKISSS είναι η αφορμή που γύρισα πάλι κοντά,για μια βοήθεια που μου παρήχε.

Ακόμα ο μικρός Γιαννάκης ( http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/i-istoria-tou-mikrou-giannaki-i-allios-10464-14.html ),τί παιδί και αυτό!

Χάρηκα που θα τα λέμε και πάλι:hug: .

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ξανάρθες. Αν μπορέσεις να στείλεις ένα mail από το λογαριασμό που έχεις βάλει στο akis23, στο webmaster at thelab dot gr, θα σου δώσουμε το παλιό σου λογαριασμό πίσω :)

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την υποδοχή. :dance3:

akis23 ποιός είναι,admin;

Link to comment
Share on other sites

Από κάπου σε θυμάμαι εσένα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν από το Gamecity ή το Noobwars. Είμουν admin και στα δύο και αν θυμάμαι καλά ή σου είχα ρίξει ban ή σου έριχνα φάπες στο UT. Μούμπλε μούμπλε...:fist:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.