Jump to content



Προβλημα με θερμοκρασιες σε i5 2500K


Geobe

Recommended Posts

Καλησπερα. Εδω και δυο βδομαδες περιπου εχω παρατηρησει οτι εχει αυξηθει η θερμοκρασια του επεξεργαστη περιπου 20 βαθμους και σε idle και σε πληρη χρηση. Οι θερμοκρασιες που ειχα πριν ηταν 38-42 σε idle και 75-80 σπληρη χρηση.

Το μηχανημα αποτελειται απο:

Mb:http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68x-ud4-b3rev_10/

cpu:Intel� Core

ram: 2x 4GB

GPU:Sapphire Technology Web Site

PSU:Recom 600W

Ψυξη Cpu:Hydro Series

Εκανα αναβαθμηση σε ολους τους drivers, στο Bios, καθαρισα τις σκονες και αλλαξα και την παστα αλλα παλι τιποτα.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Ποιο κουτι εχεις???Και ποσα ανεμιστηρακια??Ειμαι με Α50 και σε idel πανω απο 35-36 δεν παει...!!Στοκ βεβαια!!Τον εχεις ανεβασει..Απαντησε ενα ενα τα ερωτηματα μου!!

Link to comment
Share on other sites

το pc το εχω απο περυσι τον αυγουστο που ειχε τετοια ζεστη. επισης η θερμοκρασια της Gpu παραμενει στα ιδια επιπεδα 44 idle 75-80 full οι οποιες θα επρεπε να εχουν αλλαξει και αυτες εαν επιρεαζοταν τοσο πολυ απο την εξωτερικη θερμοκρασια. ξεχασα να αναφερω οτι ο επεξεργαστης βρισκεται σε stock χρονισμους.

Link to comment
Share on other sites

το κουτι ειναι αυτο: Rs-4

ανεμιστηρες εχω 6. 2 στο ψυγειο (puss pull) 1 πισω απανω 1 μπροστα κατω και 2 πλαι

οπως ειπα και πανω τον εχω σε stock χρονισμους. και σε overclock που τον ειχα (4.4GHz) δεν ειχα τετοια αυξηση της θερμοκρασιας.

Link to comment
Share on other sites

θερμοκρασιες βλεπω ειτε με το CPUID Hardware monitor ειτε με το real temp. οι θερμοκρασιες σε idle ειναι 48-53 στην καλυτερη αυτη τη στιγμη ειναι 55-60. το bios δειχνει 47-48 αυτη τη στιγμη (το βλεπω μεσω του touch bios της gigabyte)

Link to comment
Share on other sites

Ειπες πως η θερμοκρασια της καρτα δεν εχει ιδαιτερη αυξηση ετσι??? Μηπως παιζει τιποτα με την ψυχτρα??Θα σου ελεγα να βαλεις την στοκ αλλα ειναι λιγο βαβουρα!!

Link to comment
Share on other sites

Εεεε πρεπει να αποκλεισεις καποια ενδεχομενα ρε συ..!!Δεν γινεται να ανεβαζεις ΜΟΝΟ στο cpu θερμοκρασιες...Κατι παιζει ειτε με το cpu ειτε με την ψυχτρα του!!!

Link to comment
Share on other sites

αφου εψαξα λιγο τελικα την βρηκα την stock. την εβαλα και τα πρωτα σημαδια δειχνουν οτι η υδροψυξη κατι επαθε μολις τον ανοιξα εδειχνε 31 στο bios και 39-42 στο real temp.τωρα τρεχω και το prime 95 και η μεγιστη που εχει φτασει ειναι 74 (με την υδροψυξη ημουν στους 98).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.