Jump to content



Ερώτηση για μαγαζιά στο Ηράκλειο Κρήτης


gto234

Recommended Posts

Γεια χαρά,

ήθελα να ρωτήσω έτσι γενικά τι παίζει με τα μαγαζιά στο Ηράκλειο,δηλ. ποίο είναι αξιόπιστο,ποιό φθηνό κλπ.

Τα μόνα που ξέρω είναι το Πλαίσιο,το multirama και ένα δυό μαγαζιά τρύπες.

Link to comment
Share on other sites

Δε θα το έλεγα. Πλαίσιο είναι λύση μόνο για όποιον δεν έχει όρεξη να ψαχτεί λίγο. Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά να ψάξεις, όπως το Big City (λίγο πιο κάτω από το multiδράμα), ΝΕΤ (στο αριστερό σου χέρι όπως πας από το Πλαίσιο στην καινούργια πόρτα),η Kernel (Χρυσοστόμου 67) και η Εργοσύστεμς (στο στενό απέναντι από την Pizza Hut, στο δεξί σου χέρι). Επίσης έχει πάρει το μάτι μου μαγαζί στην Ούλωφ Πάλμε, αλλά δεν έτυχε να ψωνίσω κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Στο ΝΕΤ οι τύποι δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα (όπως και στο Πλαίσιο :mad: ), το Computer City (πρώην Big City :rolleyes: ) τα παιδιά είναι εντάξει. Υπάρχει και το Computer Service πιο πέρα απ' του Πετούση στην 62. Καλές τιμές. Στο Ergosystems είχε καλές τιμές απ' ότι θυμάμαι αλλά δεν ήταν και τόσο εντάξει.. Πόσοι από σας είναι Ηράκλειο? Να κανονίσουμε συνάντηση από Σεπτέμβρη που θα ξαναπάω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.