Jump to content



Κολλάει στο Login screen


Dr.Paneas

Recommended Posts

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά έρχομαι αντιμέτωπος με το καθυστεριμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft: Windows 7. Δεν είναι δικό μου το PC αλλά της κοπέλας μου, οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι πάτησε και τι έκανε πριν προκληθεί αυτό το πρόβλημα. Το σίγουρο είναι ότι κατέβασε κάτι σαν codecs το οποίο παίζει να ήταν virus.

Το πρόβλημα:

Το σύστημα μπουτάρει και μόλις επιλέξεις χρήστη, κολάει στο Welcome (login screen).

Την λύση του προβλήματος βρήκα, αφού μετά από καμια 100αρα restart βρήκα τα 2 services που μου προκαλούσαν το πρόβλημα:

1) Windows Log Event

2) Desktop Windows Session Manager

μόλις τα έκανα disable αυτά το σύστημα με βάζει μέσα μια χαρά.

Το νέο πρόβλημα όμως είναι πως όταν δοκιμάζω να ανοίξω μερικά προγράμματα που χρειάζονται internet (πχ Chrome) τότε κολλάει και μένει εκεί. Οπότε με hard reset κάνω επανεκκίνηση....

Τι μπορώ να κάνω για να σώσω την εγκατάσταση και να μην πάει για format;

Link to comment
Share on other sites

Ανέφερες την λέξη virus και στην θέση σου θα τσέκαρα άν το μηχάνημα είναι καθαρό. Στις μέρες μας τα malware αγαπάνε αρκετά τα services κ σημαντικά αρχεία των κομπλεξικών λειτουργικών που ανέφερες.

MBAM

* downlad-install-update- τρέξε quick scan (πρώτη επιλογή).

Kάνε πρώτα αυτό και μετά συζητάμε για το οποιοδήποτε repair η recovery για να αποφύγεις το φορμάτ (που είναι πάντα η τελευταία λυση)

- Άν μπορείς κάνε save ένα restore point όπως είσαι ( για να μήν χαθεί κάτι από την τρέχουσα κατάσταση ), μετά κάνε restart μπές safe mode και κάνε restore στο πιό πρόσφατο restore point πρίν τα προβλήματα. Τέλος τσέκαρε.

- Επίσης δοκίμασε την επιλογή " Last Known Good Configuration" (restart - πάτησε F8 συνεχόμενα και επέλεξε την επιλογή)

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μία δοκιμή και δημιούργησε νέο χρήστη στα 7αρια και δοκιμάσε να κάνεις login με αυτόν και να τρέξεις κάποια προγράμματα. Αν τρέχουν όλα σωστά, κάνε μεταφορά αρχεία κτλ στο νέο προφίλ και σβήσε το παλιό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.