Jump to content



Κολλημενος ανεμιστηρας ups


Dant3

Recommended Posts

Εχω ενα accypower 1400va και δυο μερες τωρα ειναι συνεχεια ανοιχτος ο ανεμιστηρας του και μου εχει παρει τα αυτια.3 χρονια που το εχω δουλευε μονο οταν φορτιζε η μπαταρια η ειχε πεσει το ρευμα.το ειχε ξαναπαθει αυτο πριν κατι μερες αλλα μετα απο κατι ωρες σταματησε.

τωρα αναγκαστηκα και το εκλεισα και το εβγαλα απο την πριζα για να μην μου σπαει τα νευρα.τι να κανω?να ριξω εγχειρηση?

Link to comment
Share on other sites

ξεκολλησε τελικα.το ειχα κλεισει και το ειχα αφησει εκτος πριζας.το ανοιξα χωρις να το εχω στη πριζα.ανοιγοκλεινε μονο του 5-6 φορες και μετα το εκλεισα,το εβαλα στη πριζα το ανοιξα και ησυχασε.

παιζει να φταιει το γεγονος οτι 4 χρονια που το εχω ναι μεν τα εχουν φτυσει οι μπαταριες αλλα κρατανε λιγο ακομα και κυριως το εχω για τις πτωσεις τασεις κτλ γιατι σπανια πεφτει το ρευμα?

παντως θα μπει στο προγραμμα να του κανω μια εγχειρηση να του αλλαξω και τις μπαταριες και αν ειναι θα του αλλαξω και το φουρφουρι με ενα 8αρι ησυχο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.