Jump to content



winfast 2000 xp και πρόβλημα εγγραφής...


jimmy

Recommended Posts

Καταρχήν ένα γεια σε όλους.

Ζητάω τη βοήθειά σας στο εξής πρόβλημα: Έχοντας ακούσει τα καλλίτερα λόγια, αναγόρασα (και λόγω ολυμπιακών αγώνων) την winfast 2000 xp deluxe. Η καρτούλα είναι όντως πολύ καλή. Έχει πανεύκολη εγκατάσταση, εύκολο συντονισμό καναλιών, πολύ καλό ραδιόφωνο και ποιότητα εικόνας, όμως... Όταν θέλω να κάνω εγγραφή από tv σε mpeg2 οποιασδήποτε ποιότητας, τα frames πέφτουν στα 4 fps από τα 24.9 που έχει όταν παίζει η tv. Σε εγγραφή avi δεν υπάρχουν κολλήματα αλλά τα αρχεία που βγαίνουν είναι εξωφρενικά τεράστια. Κατέβασα νέους drivers μητρικής, νέα έκδοση του προγράμματος pvr, κάνω defrag, κλείνω τα άλλα προγράμματα που τρέχουν μαζί ,αλλά δε βλέπω φως. Τί να κάνω τώρα; (το κλείνω και πάω για κανένα νησι ? )

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά με την τελευταία έκδοση του Winfast PVR δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Αυτό είχε αναφερθεί για μια συγκεκριμένη έκδοση του προγράμματος, αλλά στην αμέσως επόμενη είχε διορθωθεί. Γενικά η παρακολούθηση του προγράμματος της TV κατά την διάρκεια εγγραφής είχε πρόβλημα ( στα fps ) όχι η ίδια η εγγραφή.

Ελπίζω να εγκατέστησες και τους τελευταίους οδηγούς πριν το update της εφαρμογής.

Γενικά με 1GHz και πάνω δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα σε εγγραφή mpeg2 ακόμα και με max quality.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.