Jump to content



ISDN->ΑΠΛΗ προβλημα


Elpis

Recommended Posts

παιδια εχω ενα προβλημα.. στο σπιτι μου ειχα isdn παλιοτερα αλλα την καταργησα και την ξαναεκανα απλη μιας και η 64αρα συνδεση ειχε τελειωσει και ειχα μια 56αρα (μ@λ@κι@ μου τελικα).. απο τοτε που εγινε απλη οταν σηκωνω το τηλεφωνο κανει ενα ηχο τουτ τουτ αλλα πιο μηχανικο απο οτι σε ολα τα τηλεφωνα.. αρχικα λεω το τηλεφωνο θα εχει προβλημα αλλα το συνδεω στο μοντεμ.. κανω κληση αλλα τπτ ακουγετε εενα τικ τικ και μετα κλεινει και λεει οτι δεν εχει σημα η κατι τετοιο.. τι φταιει ρε παιδια και τι να κανω??

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να φανεί αστείο αυτό που θα ρωτήσω, αλλά το τηλέφωνο το έχεις πληρώσει; Γιατι συνήθως αυτόν τον μηχανικό ήχο τον κάνει όταν έχει κοπεί η σύνδεση και όταν πας να πάρεις βγαίνει μια φωνή που λέει αυτό και ότι μπορεί να καλέσεις μόνο τηλέφωνα ανάγκης.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αυτό πάντα το κάνει απλά δεν φαίνεται συνήθως γιατί το περνάει γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι πως δεν συνδέεται internet ή ότι δεν μπορείς να κάνεις τηλεφωνική κλήση από το pc;

Link to comment
Share on other sites

Σβήσε τη σύνδεση που έχει κάνει (Forthnet) πήγαινε στο Device MAnager στα properties του modem (56K) και ξετίκαρε το wait for Dial Tone. Μετά ξανακάνε τη σύνδεση και πές μας τι έγινε. To πρόβλημα που σου βγάζει είναι με το dial tone, άρα λογικά θα φτιαχτεί έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.