Jump to content



Αλλαγή μπαταρίας μητρικής σε netbook ASUS 1005HA


Recommended Posts

Εδώ και τρισήμιση χρόνια έχω το ASUS 1005HA. Εδώ και λίγες ημέρες, κάθε φορά που το ξεκινάω το βρίσκω με το BIOS στα default settings και την ημερομηνία στο 2002. Στο google βρήκα ότι θέλει αλλαγή μπαταρίας η μητρική του. Το θέμα είναι όμως ότι για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στην μητρική, πρέπει ουσιαστικά να λύσει ολόκληρο το netbook.

To θέμα είναι όμως ότι θα προτιμούσα να μην του βάλω χέρι, μιας και η διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη και χρονοβόρα (και δεν έχω όρεξη να σπάσω τα μισα κλιψάκια που κουμπώνουν το πάνω με το κάτω μέρος). Έχετε ιδέα με ποιον θα μπορούσα να επικοινωνήσω;

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Τελικά το πήρα απόφαση, παρήγγειλα μία από το ebay (κόστος 3.5 ευρώ με τα μεταφορικά) και ακολουθώντας τις οδηγίες από το youtube την άλλαξα μόνος. Κανά 10-20 λεπτά δουλειά ήταν τελικά.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.