Jump to content



Gigabyte GA-MA69GM-S2H


nikitasd

Recommended Posts

Καλησπερα. Εχω την μητρικη της Gigabyte που αναφερω στον τιτλο (GA-MA69GM-S2h) με εκδοση bios f6 και επεξεργαστη AMD Athlon 64 x2 4200+ socket AM2. Θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση στον επεξεργαστη μου. Εχετε να μου προτεινετε κατι που να μπορει να "σηκωνει" και παιχνιδια? Πιο πολυ παιζω mmorpg (wow , aion κτλ) και που και που κανενα fear! Ειδα στο site με τους επεξεργαστες που υποστηριζονται απο τη μητρικη ( http://www.gigabyte.us/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2579 ) οτι γινεται να βαλω και cpu socket AM2+ αλλα δεν εβγαλα και ιδιαιτερο νοημα....! Αν εχετε να προτεινετε κατι θα ημουν ευγνομων!

Link to comment
Share on other sites

GIGABYTE TECHNOLOGY Socket AM2 - AMD 690G - GA-MA69GM-S2H (rev. 1.0)

σηκώνει AM3 επεξεργαστές ως 95W,επομένως phenom x4 όπως 955 και 965 αποκλείονται.Προτείνω να πάρεις έναν athlon x3 450 ή παρόμοιο,δε νομίζω πως αξίζει να δώσεις περισσότερα για επεξεργαστή με αυτή τη μητρική.

Αν πάλι αποφασίσεις να κάνεις ολική αναβάθμιση,την αγοράζω :)

Link to comment
Share on other sites

Αν βάλω έναν am2+? θα το σηκώνει;

Αυτούς που είναι 125W δεν τους σηκώνει με εξαιρεση τον Phenom X4 9750,τον οποίο δεν αξίζει και τον κόπο να τον ψάξεις κατά τη γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

AMD ATHLON II X4 640 3.0GHZ QUAD-CORE BOX - - CPU - E-SHOP.GR

Αυτος θα άξιζε με τη μητρική μ;;;;

Σαν απόδοση είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις στην περίπτωση σου.Απο κει και πέρα δεν πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να δώσεις 80-90 ευρώ για επεξεργαστή am3.

Link to comment
Share on other sites

Λογικα θα παίξει overclock μέχρι να βρεθεί το κεφάλαιο για την αναβάθμιση ( mobo-CPU )! Ευχαριστώ!

Ο επεξεργαστής που θέλεις να αγοράσεις είναι τετραπύρηνος στα 95W και η μητρική στην οποία σκοπεύεις να τον βάλεις σηκώνει επεξεργαστές έως 95W,και είναι και παλιά.Θα σε συμβούλευα να μην το παρακάνεις με το overclocking ή καλύτερα να μην ασχοληθείς καθόλου γιατί σε βλέπω να πηγαίνεις για ολική αναβάθμιση πολύ γρηγορότερα απ'όσο υπολογίζεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.