Jump to content



Πρόβλημα με Printer


nodas21

Recommended Posts

Παιδιά αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα με τον εκτυπωτή του γραφείου μου. Τελευταία έχει ξεκινήσει να εμφανίζει αλλιωμένα τα χρώματα ενώ σε κάποιες εκτυπώσεις βγάζει άσχετες οριζόντιες έγχρωμες γραμμές.

Το μοντέλο είναι το Hp Laserjet CP2025.

Επισυνάπτω και φωτογραφίες με το πρόβλημα.

Το ερώτημα μου είναι: Υπάρχει κανείς που να ξέρει τι φταίει; Παίρνει γιατρειά; Για να ξέρω πως θα κινηθώ. Είτε δλδ για επισκευή είτε για αντικατάσταση.

Ευχαριστώ

ΥΓ: Η πρώτη φωτό είναι από το ίντερνετ για δοκιμή του εκτυπωτή.

Η δεύτερη είναι πώς εκτυπώνει ο printer μου την πρώτη.

Η τρίτη είναι μια δοκιμαστική σελίδα που φαίνονται οι οριζόντιες γραμμές. Επίσης αχνοφαίνεται ότι στην δεύτερη γραμμή έχει τυπώσει και το σήμα των windows και το "windows xp" πάνω στα οποία έχει πέσει η πρώτη γραμμή.

post-6563-1416076534,7166_thumb.png

post-6563-1416076534,9797_thumb.jpg

post-6563-1416076535,1611_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

1) Σου έχει ζητήσει ο εκτυπωτής κάτι να αντικαταστήσεις και δεν το έχεις κάνει? (toner / drum κτλ ? )

2) Είσαι με original toner ?

3) Αν υπάρχει κάποια διαδικασία καθαρισμού (από το πρόγραμμα ελέγχου του εκτυπωτή), την έχεις κάνει?

Link to comment
Share on other sites

Τα μη αυθεντικά toner συνήθως έχουν θέμα με τη σωστή ειδοποίηση για αλλαγή toner. Από ό,τι φαίνεται από την εικόνα με το χρωματικό διάγραμμα, μάλλον κάποια έγχρωμα toner χρήζουν αντικατάστασης. Σχετικά με τις μαύρες λωρίδες μάλλον κάποιο toner είχε διαρροή γραφίτη και θέλει και αυτό αντικατάσταση.

Χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω ότι θα πρέπει να δοκιμάσεις να αλλάξεις τα toner cartridges. Ξέρω ότι κοστίζουν αλλά δε βλέπω άλλη λύση για να σιγουρευτείς ότι υπάρχει πρόβλημα με τον εκτυπωτή.

Link to comment
Share on other sites

Τα τόνερ τα παίρνω έτοιμα, τα Q-connect του Π. Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν κάνει στο παρελθόν κάτι λαδιές, να βγάζουν δλδ μουτζούρες στο χαρτί, αλλά να δείχνει 30% και να μην έχει μελάνι μέχρι τώρα δεν μου το έχει κάνει. Βέβαια ο συγκεκριμένος εκτυπωτής όταν ζητήσει αλλαγή μελανιού σταματάει να εκτυπώνει κιόλας. Όταν φτάσει δλδ κάτι στο 0% αν δεν γίνει αντικατάσταση δεν μπορείς να τυπώσεις τπτ. Τι να πω, ίσως να έχει αδειάσει αλλά να μην φαίνεται στις ιδιότητες του. Θα δω σε πρώτη φάση πως θα συμπεριφερθεί με μια αλλαγή μελανιού και έχει ο Κύριος...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.