Jump to content

gdp77

News Posters
 • Content Count

  7,280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Everything posted by gdp77

 1. Η Corsair ανακοίνωσε την κυκλοφορία των νέων DARK CORE RGB PRO και DARK CORE RGB PRO SE. Τα δύο ποντίκια αξιοποιούν την τεχνολογία hyper-polling CORSAIR SLIPSTREAM WIRELESS, διαθέτουν οπτικό αισθητήρα 18.000 DPI και προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης. Το CORSAIR DARK CORE RGB PRO αποτελεί αναβάθμιση του βραβευμένου DARK CORE RGB, διατηρώντας το ίδιο σχήμα και επίπεδο άνεσης με τον προκάτοχό του. Το DARK CORE RGB PRO έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους: sub-1ms SLIPSTREAM WIRELESS, low-latency Bluetooth®, USB ενσύρματα. O οπτικός αισθητήρας έχει αναβαθμιστεί στον PixArt PAW3392 με βελτιστοποίηση για ασύρματη λειτουργία, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εγγενή ανάλυση 18.000 DPI που μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα του 1 DPI. Η νέα τεχνολογία hyper-polling της Corsair διασφαλίζει ταχύτατη αποκρισιμότητα επικοινωνώντας με το PC με συχνότητα μέχρι 2.000 Hz, τη διπλάσια σε σχέση με άλλα τυπικά gaming ποντίκια, για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα από αυτή ενσύρματων ποντικιών. Το DARK CORE RGB PRO διαθέτει 9 ζώνες RGB φωτισμού, τις περισσότερες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ποντίκι της Corsair. Σε αυτές περιλαμβάνεται και μια ιδιαίτερη ράβδος φωτισμού με 4 ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα LED. Το λογισμικό iCue της Corsair διαχειρίζεται τόσο τις ρυθμίσεις επιδόσεων, όσο και τον RGB φωτισμό του ποντικιού, με πλήρεις ρυθμίσεις εξατομίκευσης και συγχρονισμού με άλλες συσκευές που ελέγχονται από αυτό. Επίσης παρέχονται δυνατότητες επαναπρογραμματισμού λειτουργιών των κουμπιών καθώς και macro προγραμματισμού και για τα 8 κουμπιά του ποντικιού. Το DARK CORE RGB PRO διατηρεί το σχήμα περιγράμματος του προκατόχου του, περιλαμβάνοντας δύο εναλλάξιμες λαβές πιασίματος, ενώ φορτίζει από ένα USB-C καλώδιο διπλής κατεύθυνσης. Το DARK CORE RGB PRO SE προσθέτει άλλη μια επιλογή φόρτισης με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi, για απρόσκοπτη φόρτιση με συμβατές συσκευές Qi, όπως το CORSAIR MM1000 mouse pad. Μια πλήρης φόρτιση μπορεί να προσφέρει μέχρι 50 ώρες λειτουργίας. Οι διακόπτες που χρησιμοποιούνται είναι Omron με πιστοποίηση για 50 εκατομμύρια clicks, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 3 προφίλ φωτισμού και macro. Ξεκάθαρα, το DARK CORE RGB είναι το πιο εξελιγμένο ασύρματο ποντίκι που η Corsair έχει κατασκευάσει. Τα δύο ποντίκια είναι άμεσα διαθέσιμα από το webstore της Corsair και καλύπτονται από διετή εγγύηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Corsair: DARK CORE PRO DARK CORE RGB PRO SE
 2. To νέο DualSense χειριστήριο του PS5 είναι αρκετά φουτουριστικό, αν και μοιάζει σε έναν συνδυασμό από το "παλιάς σχολής" χειριστήριο του PS3 και αυτό του PS4. Όλα τα χαρακτηριστικά που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί από διάφορες "διαρροές" είναι παρόντα. To νέο χειριστήριο διαθέτει μια ειδική υπόκωφη ανάδραση και προσαρμόστικούς μηχανισμούς στις σκανδάλες ώστε να επιτυγχάνεται η διάδραση μέσω αφής. Για παράδειγμα το τέντωμα ενός τόξου θα έχει διαφορετική αίσθηση από το ανέβασμα των στροφών ενός αυτοκινήτου. Το DualSense έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, φόρτιση με καλώδιο USB-C, μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του, ένα νέο "Create" κουμπί κ.α. Τα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι τα ακόλουθα: Φόρτιση USB-C. Προσαρμόστικές σκανδάλες με βελτίωση της διάδρασης μέσω αφής. Ενσωματωμένο μικρόφωνο που επιτρέπει τις συνομιλίες χωρίς ανάγκη για headset. Νέο "Create" κουμπί. Επιφάνεια αφής (touchpad). Ράβδοι φωτισμού στα πλαινά της επιφάνειας αφής. Βελτιωμένη μπαταρία. Ενσωματωμένο ηχείο.
 3. Η Rivet Networks έχει εισάγει πολλές τεχνολογίες τα τελευταία χρόνια που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας gaming για τους παίκτες. Τώρα η εταιρεία κυκλοφορεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή του ελεγκτή Killer E3000 Ethernet με την ονομασία Killer E3100. Ο ελεγκτής είναι ικανός να αποδώσει ταχύτητες 2,5 Gbps και η Rivet Networks δηλώνει ότι με το Extreme Gaming Mode ο ελεγκτής δύναται να διαπιστώσει καταστάσεις συμφόρησης του δικτύου και βελτιστοποιεί τη διακίνηση των δεδομένων κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσει μια σπουδαία εμπειρία gaming. Η Rivet Networks υπόσχεται "εκπληκτικές ταχύτητες" και ότι "οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μέχρι 3x καλύτερη αποκρισιμότητα (latency) κατά τη διάρκεια κορυφώσεων χρήσης του δικτύου". Σύμφωνα με την εταιρεία δηλαδή, οι κάρτα είναι εκ των ων ουκ άνευ για τους "σοβαρούς" gamers. Ο ελεγκτής Ε3100 κυκλοφόρησε σε τρεις εκδοχές: E3100, E3100G και E3100X. Ο ελεγκτής θα διατίθεται σε προκατασκευασμένα gaming συστήματα και σε μητρικές. Σύμφωνα με το Betanews, η Rivet Networks ανέφερα συγκεκριμένα τα ονόματα των MSI και Acer ως συνεργάτες για τα επερχόμενα προϊόντα τους.
 4. Σύμφωνα με ενημέρωση από την ιστοσελίδα της SK Hynix, η εταιρεία θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή 10nm-class 16Gb DDR5 chip μνήμης, εντός του έτους. Η SK Hynix προβλέπει ότι η μνήμη τύπου DDR5 θα έχει μερίδιο 22% της συνολικής αγοράς το 2021 και 43% το 2022. H DDR5 στοχεύει στην περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης, για δεδομένη διαμεταγωγή, κατά 20% σε σχέση με την DDR4. Αυτό εν μέρει πετυχαίνεται και από την τάση 1,1V της DDR5. H τεχνολογία DDR5 θα ενσωματώνει και κώδικα ελέγχου λαθών και scrub για αυξημένη αξιοπιστία και δυνατότητα διόρθωσης λαθών επιπέδου bit (single bit error). Η δυνατότητα αυτή θα είναι ενσωματωμένη σε κάθε DDR5 chip. H DDR5 θα προσφέρει διάφορες πυκνότητες που θα βασίζονται σε 16Gb, ακόμα και 24Gb, μονολιθικά chip, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών που παρέχουν υπηρεσίες cloud. Προσφέροντας υψηλότερες πυκνότητες και κλίμακα επιδόσεων, η DDR5 φαίνεται προορισμένη να ηγηθεί της εποχής των "big data" και "ΑΙ", σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής προϊοντικού προγραμματισμού της SK Hynix. Εκτός από την ενεργειακή απόδοση, η DDR5 θα προσφέρει και καλύτερες επιδόσεις. Τα αρθρώματα DDR5 θα επιτυγχάνουν συχνότητες ανάμεσα στα 3.200 και στα 8.400 Mbps σε αρθρώματα που θα αποτελούνται από chip 8Gb, 16Gb, 24Gb, 32Gb και 64Gb. H DDR5 4800 Μbps αναμένεται να γίνει η πιο δημοφιλής επιλογή των κατασκευαστών και θα προσφέρει x1,5 τις επιδόσεις της DDR4-3200, με διαμεταγωγή 38,4 Gbps, δηλαδή 38% υψηλότερη σε σχέση με τη DDR4-3200. Η DDR5 χρησιμοποιεί 32 banks μοιρασμένα σε 8 ομάδες (groups), για να πετύχει τέτοιες βελτιώσεις, έναντι της DDR4 που χρησιμοποιεί 16 banks με την ίδια όμως ανανέωση. Η SK Hynix ξεκινάει την παραγωγή εντός του έτους, χωρίς όμως να σταματήσει να ερευνά και να αναπτύσσει τις μελλοντικές τεχνολογίες μνήμης.
 5. Το Facebook Messenger είναι επιτέλους διαθέσιμο με τη μορφή εξειδικευμένης εφαρμογής για Mac και Windows (σ.σ. Linux πότε;;;). Αυτό θα διευκολύνει τους χρήστες, ώστε να μπορούν να συνομιλούν με φίλους και την οικογένειά τους απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή τους. Για όποιον ενδιαφέρεται, πλέον η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Mac App Store, όσο και στο Windows Store. Τα καλά νεά είναι ότι η εφαρμογή διαθέτει και dark mode, ένα από τα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. Το Facebook Messenger App ήταν ένα project που ετοιμαζόταν εδώ και καιρό, αν και είχε ανακοινωθεί από το 2019. Άλλες δυνατότητες της εφαρμογής είναι και οι τηλεδιασκέψεις, όπως και στο Zoom. Όμως αυτή η δυνατότητα θα περιορίζεται στα 8 άτομα που θα μπορούν να συμμετέχουν σε μια τηλεδιάσκεψη, ενώ στο Zoοm επιτρέπονται μέχρι 500. Επιπλέον, δεν υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού ενός URL ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι μέσω web. Επίσης απουσιάζει και η δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης του χρήστη, κάτι που αποτρέπει συγκεκριμένα σενάρια χρήσης. Προς το παρόν λοιπόν, για όσο διάστημε Μένουμε Σπίτι, η εφαρμογή καλύπτει βασικές ανάγκες. Είναι, φυσικά, πιθανό στο μέλλον να προστεθούν και άλλες δυνατότητες που θα επιτρέψουν στο Facebook Messenger App να γίνει χρήσιμο και σε άλλες χρήσεις, πέρα από απλές τηλεδιασκέψεις.
 6. Χρησιμοποιούσα Windows για 20 και πλέον χρόνια. Δεν αναφέρομαι απλά σε "συνήθεια" που λογικό είναι το ξεβόλεμα να ενοχλεί, αλλά σε επιλογές της MS που με τη σιδερένια γροθιά της επιλέγει αυτή πώς θα δουλέψεις εσύ. Αυτή η ελευθερία που σου δίνει του Linux και που απουσιάζει στα Win με ενοχλεί περισσότερο και όχι η συνήθεια.
 7. Ok. Μπορείτε να χαρείτε και να με τρολάρετε όσο θέλετε.... Απολαύστε το... Δυστυχώς, η Διοίκηση των Σχολείων στα οποία εργάζομαι (μεγάλος ιδωτικός οργανισμός) αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Webex Training (και όχι meetings) για τις ανάγκες τις τηλεκπαίδευσης. Αλλού (δεν αναφέρω πού για να μην υπάρξει ταυτοποίηση) επιλέχθηκε η ενσωμάτωση του BigBlueButton στο LMS e-front (όλα open source), αλλά δυστυχώς έκαναν την λάθος επιλογή του Webex Training για συγκεκριμένες σχολικές μονάδες. Το πρόβλημα; Το webex Training παίζει μόνο σε windows και mac μέσω extension που είναι συμβατό μόνο με Windows καi Mac. (Υπάρχει και ένα workaround για να παίξει unofficialy σε Linux, αλλά προυποθέτει 32 bit παλιότερες εκδόσεις JRE και 32 bit Linux Kernel που δεν υποστηρίζεται πλέον. Οπότε είπα να μην ξεσκίσω την εγκατάστασή μου). Αναγκαστικά επέστρεψα στα Windows. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, με "έχρησαν" και εκπαιδευτή των συναδέλφων... Συνεπώς δεν αρκεί μόνο η προσβολή του εξαναγκασμού να δουλέψω σε Windows (μετά από αρκετά χρόνια) αλλά έπρεπε να βρω και πολύ γρήγορα χρήσιμα εργαλεία για δημιουργία περιεχομένου. Η όλη εμπειρία μου τη δίνει στα νεύρα. Από το τραγικά cluttered δεξί κλικ σε αρχείο μέχρι και χρηστικές λεπτομέρειες που με ξεπερνούν και με αηδιάζουν.... Το μόνο θετικό ότι ο Chrome είναι snappier σε σχέση με τον Brave που χρησιμοποιώ στο Linux. Όλα τα άλλα όμως είναι χειρότερα. Το Libre Office είναι αισθητά λιγότερο responsive σε σχέση με το Linux. Το Gimp αργεί στo Loading. Έψαχνα να βρω και καμιά σοβαρή εφαρμογή για screenshots και annotation εκτός από το ΤΡΑΓΙΚΟ default των windows.... Βρήκα το Greenshot (τραγικά πιο δύσχρηστο σε σχέση με το εκπληκτικό shutter). Μπαίνει το μπάσταρδο υποχρεωτικά στην taskbar κάτω δεξιά δίπλα από το ρολόι. Προσπαθώ να το κάνω Pin στο κέντρο και αν το καταφέρω, με κλικ πάνω μου λέει ότι η εφαρμογή ήδη τρέχει ΕΛΕΟΣ. Αφού ήδη τρέχει ανοιξέ τη ρε φίλε! Πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω στα μικρά εικονιδιάκια κάτω δεξιά και να το κλικάρω. Το ίδιο με το CopyQ (clipboard manager). Ευτυχώς αυτός υπάρχει και για Win (τον χρησιμοποιώ και στο Linux) αλλά υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αν κάνω pin την εφαρμογή στην taskbar. Μου λείπει το αγαπημένο μου Mint. Μου λείπουν τα πάντα. Η ευκολία χρήσης, Το πόσο μαγικά εύχρηστο είναι σε σχέση με τα Win. Με τις επιλογές εκεί που πρέπει να είναι και ΟΠΩΣ θέλω εγώ να είναι και όχι όπως αποφασίζει η MS και "take it or leave it". Αυτό το search το σκέφτηκαν πολύ για να το φτιάξουν; Στο "start menu" πόσο τραγικά cluttered!!!! Έλεος! Στο Mint είναι τα πάντα κατηγοριοποιημένα και τα βρίσκεις όπως πρέπει. Και μου τη δίνει αυτό με τα updates. Εντάξει είχα καιρό να μπω και τα έκανε μαζεμένα. Αλλά επιλέγει το λειτουργικό και όχι εγώ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ θέλω να είμαι κύριος του υπολογιστή μου και όχι η MS! Skype???? Την τρέλα μου μέσα!!!! Προσπαθώ να το απενεργοποιήσω από το autostart. Ούτε η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα ούτε και υπάρχει στα autostart apps του msconfig. Το γκούκλαρα δέκα λεπτά για να ανακαλύψω ότι βγαίνει από το autostart μόνο αν κάνεις logout? THN TΡΕΛΑ ΜΟΥ. Ήθελα να ήξερα ποιανού ηλίθιου dev της MS ήταν αυτή η ιδέα. Είναι δυνατόν να μην έχει ο admin τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει μια εφαρμογή από το να εκκινεί; κ.α. πολλά. Δεν περιγράφω άλλο. Ελπίζω αυτός ο σταυρός μαρτυρίου που αναγκάζομαι να κουβαλήσω να έχει μικρή χρονική διάρκεια....
 8. Η Riot Games ανακοίνωσε την έναρξη της κλειστής δοκιμαστικής περιόδου για το περιζήτητο παιχνίδι VALORANT που θα ξεκινήσει στις 7 Απριλίου 2020. Η Closed Beta θα περιοριστεί σε παίκτες στην Ευρώπη, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες - με την πιθανότητα της επέκτασής της αργότερα σε περισσότερες χώρες, εν αναμονή των εξελίξεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19. Η Riot Games συνεργάζεται με το Twitch, την κορυφαία υπηρεσία και κοινότητα multiplayer entertainment στον κόσμο, για να παρέχει στους fans της πρόσβαση στην Closed Beta του VALORANT. Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Closed Beta οι παίκτες στον Καναδά, την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα: Να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Riot (ΕΔΩ) Να τον συνδέσουν με ένα λογαριασμό στο Twitch (ΕΔΩ) Όταν ενεργοποιηθεί η closed beta στη χώρα τους (σε EU και NA προς το παρόν), να παρακολουθούν συγκεκριμένα VALORANT streams που επισημαίνει το Twitch για να έχουν δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Closed Beta του VALORANT, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για τα δικαιώματα στο Twitch, επισκεφθείτε το www.PlayVALORANT.com Σχετικά με το VALORANT Το VALORANT είναι ένα ανταγωνιστικό tactical shooter 5v5 Character-Based FPS Video Game για PC, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Riot. Με σκοπό να κυκλοφορήσει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη το καλοκαίρι του 2020, το VALORANT είναι ένα ακριβές και θανατηφόρο παιχνίδι για πολλούς παίκτες με υψηλή δεξιότητα, ποικιλία σε όπλα, πράκτορες με μοναδικές ικανότητες και ανταγωνιστικούς χάρτες για χιλιάδες ώρες παιχνιδιού. Έχοντας αποδείξει την κορυφαία ποιότητα των παιχνιδιών της, με παγκόσμια υποδομή και ιδιόκτητη anti-cheat τεχνολογία, η Riot Games δεσμεύεται να διατηρήσει τις βασικές αρχές του είδους tactical shooter και να υποστηρίξει την ανταγωνιστική ακεραιότητα που προσφέρει ως εμπειρία το παιχνίδι. Σχετικά με τη Riot Games Η Riot Games ιδρύθηκε το 2006 με στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται και υποστηρίζονται τα παιχνίδια, με γνώμονα τους παίκτες. Το 2009, η Riot κυκλοφόρησε το πρώτο της παιχνίδι με τίτλο League of Legends και έλαβε παγκόσμια αναγνώριση. Έκτοτε, το παιχνίδι έγινε το παιχνίδι για υπολογιστές με τους περισσότερους παίκτες στον κόσμο και βασική κινητήριος δύναμη της εκρηκτικής ανάπτυξης των esports. Καθώς το League εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, η Riot συνεχίζει να το εξελίσσει και να βελτιώνει παιχνιδιού για τους παίκτες με το Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics και πολλούς ακόμα τίτλους σε εξέλιξη, ενώ εξερευνά τον κόσμο της Runeterra μέσω multimedia projects μουσικής, comic και πολλά άλλα. Η Riot Ιδρύθηκε από τους Brandon Beck και Marc Merrill και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, ενώ η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.500 Rioters σε πάνω από 20 γραφεία παγκοσμίως. Το όνομα της έχει βρεθεί πολλές φορές σε σημαντικές θέσεις κατάταξής σε λίστες μεταξύ των οποίων οι “100 Best Companies to Work For,” “25 Best Companies to Work in Technology,” “100 Best Workplaces for Millennials,” και “50 Best Workplaces for Flexibility.” του Fortune.
 9. development ή κάτι άλλο?
 10. Να αλλάξεις όποτε χρειάζεσαι. Αλλιώς δεν θα αλλάξεις ποτέ. Πάντα μετά από λίγο θα βγει και κάτι πιο καινούργιο.
 11. Samsung Discontinues LED/LCD Monitor Production – QLED for the Future
 12. ~125 MB/s είναι. Βέβαια με το overhead του δικτύου πέφτει και άλλο. Δεν νομίζω όμως ότι είναι πιο γρήγοροι οι δίσκοι 5200rpm που βάζουν σε αυτά τα enclosures.
 13. Πιο φτηνή GPU δεν θα πάρουμε ποτέ. Αποδείχτηκε. Οι τιμές είναι καρτέλ. Και στα CPU όσο η AMD θέλει να πάρει μερίδιο θα έχουμε καλές τιμές. Αν πιάσει μεγάλο μερίδιο η AMD θα το ξεχάσουμε και αυτό (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω).
 14. Ναι, προσωπικά πιστεύω ότι το κομβικό είναι το μέτωπο των CPUs. Για μένα "όλα τα λεφτά" εκεί πρέπει να τα ρίξουν. Μακάρι να μπορούν να διαθέσουν και πόρους στο θέμα των GPUs, αλλά τουλάχιστον έχουν τη μεγάλη νίκη με τις κονσόλες. Στους επεξεργαστές ακόμα οι ΟΕΜ είναι στο άρμα της Intel.
 15. Ας βγει ό,τι θέλει. Όλα τα παιχνίδια για RDNA2 θα φτιάχνονται.
 16. H ΑΜD, κατά την άποψή μου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να εφησυχάσει στο μέτωπο των CPUs. Η απάντηση της Intel με τους golden cove (όταν έρθουν) θα είναι πολύ πολύ σκληρή και η AMD θα πρέπει να είναι έτοιμη. Πρέπει να πιέσει την εξέλιξη των Ryzen ακόμα περισσότερο και αυτό να γίνεται ασταμάτητα.
 17. Ναι το 1000άρι είναι ΟΚ, αλλά δεν μπορείς να δεσμεύεις το ethernet του υπολογιστή για απευθείας σύνδεση. Θα χρειαστείς και 1000άρι switch ή router με gigabit ports. Δεύτερος προβληματισμός μου είναι ότι η εξωτερική "always-on" λύση έχει τους ίδιους κινδύνους από φυσική καταστροφή (π.χ. καταστροφή από υπέρταση) ή από malware. Γι'' αυτό εγώ προτιμώ τη λύση off line. Βεβαίως σε πολλούς η δυνατότητα πρόσβασης από παντού είναι σημαντική. Για μένα το σημαντικό είναι να έχουμε 2 αντίγραφα ασφαλείας.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.