Jump to content



Βαθμολογία σε πωλητή.


dohc161416003179

Recommended Posts

Λοιπόν έκανα παραγγελία και πλήρωσα στις 26/7 ένα αντικείμενο με πωλητή από Κίνα μέσω ebay. Μετά από 2 μέρες μου έρχεται μήνυμα μέσω ebay ότι έγινε dispatch. 28/8 με 30/8, δλδ. μετά από ένα μήνα ανταλλάσσω μηνύματα με το πωλητή γιατί έχει αργήσει. Αυτός μου απαντάει πως υπήρχε πρόβλημα στο ελληνικό τελωνείο και πως τώρα λύθηκε και να περιμένω λίγες μέρες ακόμα.

Του απαντάω εντάξει κι αυτός μου λέει ότι άμα θέλω να μου κάνει refund ή να το ξαναστείλει. Εγώ λέω θα περιμένω. Σήμερα έρχεται το πακετάκι κι επάνω έχει σφραγίδα στα κινέζικα που γράφει 2012.08.13.10 που είναι πασιφανέστατα σφραγίδα ημερομηνίας. Τι θα πρέπει να κάνω στη βαθμολόγηση; Προσωπικά δεν με πείραξε η καθυστέρηση(τόσο το υπολόγισα, όσο η κοροιδία)

Link to comment
Share on other sites

Επειδη μου εχει τυχει μπορει να ηρθε εδω και να γυρισε πισω αφου <<Δεν σε βρηκα>> (Εμενα προσωπικα δεν με ειχε παρει κανεις και τελικα πηρα εγω στο τελωνειο αφου ειχε φυγει ηδη για Κινα ).

Οποτε μπορει να λεει και αληθεια και να χρειαστηκε να στο ξαναστειλει αφου γυρισε πισω με αποτελεσμα να χρεωθηκε 2 φορες μεταφορικα.Οποτε νομιζω οτι δειχνει καλη προαιρεση και οχι πονηρια

Link to comment
Share on other sites

παιζει ρολο και το ρισκο! δλδ αν περιμενες κατι που στοιχιζει 1000 ευρα, οσο να 'ναι ειναι ψυχοφθορο...

ειχα παραγγειλει ενα καλωδιακι για λαπτοπ αξιας 10 ε και φρι μεταφορικα απο κινα στις 19/7 - την ιδια μερα παρηγγειλα και 2 καμερες απο κινα ,αλλο πωλητη ,ΙΔΙΑ πολη και με χρεωση στα μεταφορικα...

οι καμερες ηρθαν σε 10 περιπου μερες (αρχες αυγουστου) και το καλωδιακι αφαντο!!

κατα τις 20/8 του στελνω μνμ για να του το αναφερω και μου απαντησε αν θελω refound ή να το ξαναστειλει - του ειπα να το ξαναστειλει,οποτε στις 29/8 εφτεσε με το ταχυδρομειο το καλωδιο και στις 30...ξαναηρθε!!

φυσικα και του εβαλα θετικη φουλ γιατι δεν ειναι παντα υπευθυνοι για καθυστερησεις κλπ αλλα και οταν εχω απαιτησεις αντι για φρι μεταφορικα βαζω με χρεωση για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..

Link to comment
Share on other sites

δε νομίζω οτι παιζουν ρόλο τα δωρεαν μεταφορικά γιατί αν προσέξεις πολύ συχνα τα εσωκλείουν στην τιμή. έχει τύχει κατι που είχα αγοράσει , με χρεωση στα μεταφορικά , να έρθει ύστερα απο 2 μήνες. είναι κ λίγο θέμα τύχης.

επίσης το μηνυμα για "dispatched" στο στέλνουν πριν να στείλουν το αντικείμενο , ειδικά αν εχει και tracking number

Link to comment
Share on other sites

Κάπως έτσι όπως τα λέει ο Rusty Tool. Να τι μου απάντησε ο κινέζος στο μνμ μου για τη σφραγίδα του ταχυδρομείου που του ανέφερα.

i am glad to hear the good news

pls leave positive feedback with 5 stars

for the time,we packed the package,then we will mark shipped in our company system

then send the package to post office,then it will mark the date when it handle it

hope you can understanding us for the handle time between us and post

have a nice day

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχει πάντως ο πωλητής σε αυτό που σου λέει. Δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό (για το χειρισμό του ταχυδρομείου δηλαδή) και θεωρώ πως θα είναι και τελείως άστοχο να του αφήσεις οτιδήποτε άλλο εκτός από θετικό feedback :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.