Jump to content



Χρειάζομαι 800GB δανεικά


PetrosD

Recommended Posts

Μετά από κάποιο θέμα που παρακολουθούσα και ανέφεραν το WESTERN DIGITAL Data LifeGuard Diagnostics, αποφάσισα να το κατεβάσω και να το δοκιμάσω.

Ευτυχώς, διότι ο δίσκος μου ενώ δεν έχει δείξει σημεία προβλήματος, δεν μπορεί να περάσει το Quick Test!! Ο δίσκος είναι ο Western Digital Black 1 TB SATAII WD1001FALS και έχει εγγύηση μέχρι το 2015. Είναι χωρισμένος σε 3 partitions, ένα για λειτουργικό, ένα για προσωπικά και ένα για BU φωτογραφιών, σκαναρισμένα κτλ, διάφορα που δεν τα μετακινώ/κάνω edit.

Το πρόβλημα του δίσκου ίσως λυθεί με ένα full format, οπότε τα 800 περίπου GB δεδομένων θα πρέπει να μετραφερθούν σε μια προσωρινή αποθήκη. Στο σπίτι δυστυχώς ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου έχουμε τόσο χώρο ελεύθερο. Για αγορά άλλου δίσκου ούτε λόγος, δεν περισσεύουν 120 ευρώ που έχει ένας δίσκος 1TB, ο οποίος μετά την περαίωση του full format δε θα έχει και λόγο ύπαρξης.

Οπότε εδώ θέλω τη βοήθειά σας. Υπάρχει κάποιος που να έχει διάθεση να μου δανείσει για λίγες μέρες ένα δίσκο με 800 τουλάχιστον GB ελεύθερα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως θεωρώ ότι είναι λάθος σου που δεν έχεις έναν ακόμη δίσκο για backup των δεδομένων σου. Μπορεί την επόμενη φορά να μην είσαι τόσο τυχερός και ο δίσκος να χτυπήσει απροειδοποίητα. Ένας εξωτερικός 1Τ είναι απαραίτητος.

Link to comment
Share on other sites

Το ξέρω έχεις δίκιο. Πάντως τις φωτογραφίες μου τις έχω backup, όπως και τα έγγραφα μου (τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα).

Αυτά που δεν έχω είναι τα σκαναρισμένα φιλμ (που αν γίνει κάτι μπορώ να τα ξανασκανάρω, με κόστος χρόνου), τη μισή μουσική μου και τις ταινίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.