Jump to content



Remember Me [Third-person, stealth, action-adventure](5/2013)


tragikos

Recommended Posts

Το παιχνίδι έχει open world exploration του στυλ Assassin's Creed και melee combat του στυλ Batman AC, θα χρησιμοποιεί Unreal Engine 3 και θα έχει publisher την Capcom. Σας τράβηξα την προσοχή; :p

Δείτε το trailer:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VuMoRr_Cej8]Remember Me - Announcement_Trailer - YouTube[/ame]

Και λίγο gameplay:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m82AF52mFi4]Remember Me - Memory Remix Gameplay - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wPqOiRoxnlM]Remember Me - Gameplay Walkthrough - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oPM8eufd4dk]Remember Me - TGS Combo Lab Walkthrough (US) - YouTube[/ame]

Wikipedia

Gametrailers

Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι έχει open world exploration του στυλ Assassin's Creed και melee combat του στυλ Batman AC, θα χρησιμοποιεί Unreal Engine 3 και θα έχει publisher την Capcom. Σας τράβηξα την προσοχή; :p

Ηθελα να κανω θεμα αλλα ειναι Capcom.

Capcom=New Ubisoft=Dont bother.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

...

Απίστευτο concept. Έπαιξα πρόλογο και πρώτο episode.

Η σύλληψη του σεναρίου πάρα πολύ καλή. Θα μπορούσε να είναι απίστευτη AAA sci-fi ταινία. 2 ιδέες γ@μούν και είναι πρωτότυπες. Το Memory Remix και τα combos. Κερδίζεις "κουμπιά" και θέσεις για τα combo. Φτιάχνεις combos που είτε είναι επιθετικά (extra damage) είτε για health regen. Χτυπάς δλδ με συγκεκριμένο συνδυασμό που έχεις φτιάξει και γεμίζεις ενέργεια. Όσο περίπλοκο και αν ακούγεται, είναι πανεύκολο.

Το Memory remix μ' άρεσε ιδιαίτερα. Μπαίνεις στο κεφάλι του στόχου και αλλάζεις μια σκηνή (συγκεκριμένη) απ' τη μνήμη του. Πας μπρος-πίσω γυρνώντας κυκλικά τον αριστερό μοχλό και βρίσκεις "glitches". Συγκεκριμένα σημεία δλδ, όπως πχ. να ρίξεις κάτω ένα τραπεζάκι ώστε να βρεθεί ένα μαχαίρι πιο κοντά στο χαρακτήρα ή να ανοίξεις ένα μηχάνημα που θα έχει κάποιο λόγο στην εξέλιξη των γεγονότων της σκηνής. Στην πρώτη σκηνή, έχει 5-6 τέτοια glitches. Ο συνδυασμός κάποιων απ' αυτά θα επιφέρει το θεμιτό αποτέλεσμα. Το να ψάχνεις τι κάνει το καθένα είναι πολύ διασκεδαστικό. Θυμίζει μεμονωμένη σκηνή απ' το Heavy Rain στο λίγο πιο πολύπλοκο καθώς θέλει συνδυασμό δράσεων.

Τεχνικός τομέας είναι λίγο χειρότερος απ' ότι περίμενα. Unreal Engine με concept art που θυμίζει λίγο Syndicate, λίγο Mass Effect... Επειδή και το Mass Effect ήταν σε Unreal, θυμίζει ιδιαίτερα αυτό. Σε στατικές εικόνες το παιχνίδι είναι για drooling. Η κίνηση δεν είναι και top. Δυστυχώς οι πίστες ενώ δείχνουν ανοιχτές (τουλάχιστον στην αρχή που είδα), είναι αρκετά "κλειστές" με πολύ συγκεκριμένα σημεία για να σκαρφαλώσεις (σκαρφάλωμα τύπου Tomb Raider, Uncharted κλπ.) Πάντως τα περιβάλλοντα έχουν τρελή λεπτομέρεια (πχ. όταν βγαίνεις στην πόλη), παρά το ότι δεν είναι και τρελής ανάλυσης textures. Έχει πολλά πράγματα γύρω σου, συντριβάνια, μαγαζιά διαφορετικά, ταμπέλες neon. Της πόπης...

Αγαπημένο μου είδος με ωραίες ιδέες και γαμηστερό concept. Mπορεί να βγει παιχνιδάρα...

Link to comment
Share on other sites

Κατέβασα την έκδοση του θείου όμως τα αρχεία που κατέβασα δεν έχουν κάποια κατάληξη π.χ iso, mds, mdf, cue και πάει λέγοντας ώστε να τα κάνω mount με το Daemon όποιος ξέρει κάτι ας μου στείλει pm.:shutup:

Ok το βρήκα πως γίνεται μετά απο γκουγκλάρισμα.

Edit:

Πράγματι γ@μ@το concept και το σενάριο πρωτότυπο με ενθουσίασε ιδιαίτερα το soundtrack του παιχνιδιού που θα το ζήλευε και ο Hans zimmer

Link to comment
Share on other sites

Eϊναι κρίμα να χαντακώνεις ένα τέτοιο παιχνίδι με textures δεκαετίας και ανύπαρκτο

optimization... Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω, έχω ξενερώσει πολύ.

Και το bioshock infinite στις κονσόλες έχει texture 5ετιας αλλά δεν παύει το παιχνίδι και στις κονσόλες να αξίζει για 10αρι.παραμενει το ίδιο έτσι κι αλλιώς.

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου

Link to comment
Share on other sites

Μην το ψαχνεις και παρα πολυ.... Εχει γινει μεταφορα απο το XBOX360 emu in PC ;)

Ριξε μια ματια στα binaries και θα δεις πως δεεεεεεν εχει να σου δωσει κατι παραπανω στο PC.... οποτε το game συνηστατε για playing σε consoles ;)

DX_9 Ready ;) ......xaxaxaxa :D

Link to comment
Share on other sites

Ναι, αλλά δεν παίζεται έτσι...

Κάπου είδα ότι αυτό είναι bug όταν συνδέεις χειριστήριο, μήπως το ίδιο ισχύει

και με wireless mouse/keyboard?

Tεσπα, έτσι κι αλλιώς θα το παρατήσω, σιγά μην ανέβω στο πατάρι να βρω το ps2

keyboard για χάρη του second coming του tomb raider 2...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.