Jump to content



NEW PC για επεξεργασία Εικόνας - Βίντεο


Nemesis89

Recommended Posts

Πολύ απλό! Θέλω να μου προτείνεται ένα PC κοντά στα 1000euro το Tower (και λίγο παραπάνω κάτι γίνετε) για τον συγκεκριμένο σκοπό. Το Pc δεν είναι για μένα αλλά για γνωστό.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως το έχουμε παρακάνει με αυτά τα threads;

Καθε εβδομάδα ξεφυτρώνουν κανα δυο..

600-800watt psu+Vertex4/samsung830+2x1tb caviar black(raid0)+Z77+i7+8gb ram+660ti αν παιΖεις παιχνίδια αλλιώς δεν χρειάζεται καν μιας και φοράει και ο intel vga .

Χάρτινη κουτα κατα προτίμηση blue για κουτί..ή ότι σας αρέσει εσάς αισθητικά..

Link to comment
Share on other sites

Nαι εννοώ τι χρειάζεται για αυτό το θέμα... games δεν παίζει καθόλου. VGA ιντελ? μηλάμε για επαγγελματικά 3D είκονες animation ktl... δεν μίλησα για απλή χρήση...... ρωτάω απλά τι χρειάζεται να είναι ισχυρό για την δουλεία αυτήν CPU? GPU? μήπως για την χρήση του χρειάζεται Quadro?

Link to comment
Share on other sites

Μονόδρομος όχι,απλά είναι πιο δυνατός απο τα της Amd.

Τώρα i7 vs i5 οι μόνες διαφορές είναι λίγη cache μνήμη και το πιο σημαντικό δίνει τα διπλάσια threads.Σου είπα i7 γιατί υπέθεσα οτι θα κάνει video rendering και τα threads μετράνε εκεί.

Στο autocad δεν νομίζω να διαφέρει ιδιαίτερα είτε είναι i5 ή i7.

Gpu δεν είναι απαραίτητη αλλά θα επισπεύσει σημαντικά κάποιες διεργασίες που την υποστηρίζουν(μιλώντας για το autocad πάντα).Με quadro θα δει 3-4x βελτίωση σε σχέση με τις top consumer αλλά είπαμε είναι εκτός του budget.

Ρώτα και πες μας να σου πούμε.

Btw αν μιλάμε για SolidWorks, Maya, Pro/Engineer κτλ καλύτερα να πάει σε Xeon + quadro...αφού περάσει απο τράπεζα για στεγαστικό...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.