Jump to content



Νέα πολιτική επιστροφών amazon;


astrolabos

Recommended Posts

Είχα αγοράσε κάτι μνήμες από το amazon.de και προχθές η μία είχε περίοδο στο memtest. Όταν πήγα να ξεκινήσω τη διαδικασία επιστροφής, έφαγα άκυρο από το άμαζον, μιας και - όπως δηλώνει στον δικτυακό του τόπο - επιστροφές δέχεται μόνο τις πρώτες 30 μέρες. Περισσότερα [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_502480_faq_ret?nodeId=1161002]εδώ[/ame]. Αν παρέλθουν οι 30 μέρες, μετά σου λέει τρέχα στο κατασκευαστή να βρεις άκρη. :mamba:

Μόνο εμένα με χάλασε αυτό;

Link to comment
Share on other sites

Αγόρασα ένα ποντίκι. Μετά από 6 μήνες παρουσίασε πρόβλημα. Τότε μου έδινε δικαίωμα επιστροφής. Το έστειλα και πήρα το ίδιο. Μετά από 4 μήνες, άρχισε τα ίδια, οπότε το θεώρησα ελαττωματικό και πήγα να το επιστρέψω για refund όμως αυτή τη φορά. Δεν υπήρχε η επιλογή. Μίλησα στο chat και μου έκαναν τη διαδικασία manual. Τότε νόμισα ότι ήταν επειδή πήγα να επιστρέψω για 2η φορά το ίδιο, αλλά από ότι φαίνεται ήταν για το λόγο που αναφέρεις.

Link to comment
Share on other sites

Με Γερμανό μίλησα, αλλά ήταν εξυπηρετικότατος και μου είπε ότι θα στείλει το αίτημα μου στο αγγλικό τμήμα και θα μου απαντήσουν αυτοί με mail.

Έχω την εντύπωση πως μόνο τα fullfilled by amazon έχουν επιστροφή στο ίδιο το amazon.

από το amazon.de το αγόρασα, οχι από τρίτο

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει επιλογή για επιστροφές μετα Από 30 μέρες αλλα οι επιστροφές γίνονται κανονικά κατόπιν mail , πρόσφατα χάλασε παρκετεζα με 5 χρόνια εγγύηση που την είχα πάρει πριν 2,5 χρόνια , έστειλα mail για το πρόβλημα που προέκυψε και ρώτησα εάν μπορώ να τη στείλω για service , η απάντηση που έλαβα ήταν ότι έστειλαν ήδη καινούργια και μεσα σε 40 μέρες έπρεπε να έχουν λάβει την ελαττωματικη .

Στο θέμα της επιστροφής μέσα σε 40 μέρες έχεις δικαίωμα να επιστρεψεις ότι θες απλά και μόνο γιατι το μετανοιωσες.

Link to comment
Share on other sites

μπα εγω εστειλα τον δισκο μου τον samsung 830 256GB μετα απο 30 μερες και μου εβαλαν τα λεφτα κανονικοτατα και αγορασα αλλον απο ελλαδα....

Τωρα κατι θα κολλησε με την δικια σου την περιπτωση, δεν νομιζω να ειναι κατι ιδιαιτερο, θα βγαλεις ακρη σιγουρα. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.