Jump to content



Συνδεση πολλων συσκευων σε εναν εξ.δισκο?


nkoumo

Recommended Posts

Γεια σας

Εχω καποιες συσκευες για την TV δηλαδη sat reveiver, mpeg4 δεκτης, multimedia palyer οπου ολες δεχονται εξωτερικο δεκτη καθως και o sat+media player διαθετουν και ethernet. Επειδη βαρεθηκα να αλλαζω τον δισκο απο την μια συσκευη στην αλλη, υπαρχει καποια συσκευή ή καποιος τροπος να συνδεθουν ΟΛΕΣ οι συσκευες σε ΕΝΑΝ εξωτερικο δισκο?

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω αν γίνεται αλλά σαν ιδέα να βάλεις ένα usb hub με σύνδεση σε κάθε συσκευή σου και πάνω του τον δίσκο

Το πρόβλημα που πιθανόν βλέπω είναι ότι όταν παραπάνω από μια συσκευές είναι ενεργές και πάνε να διαβάσουν τον δίσκο αυτός θα κλειδώνει σε μία από αυτές και δεν θα είναι διαθέσιμος στη άλλη.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες ....:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που χρειάζεσαι έτσι όπως περιγράψεις τα πράγματα είναι ένα USB switch όπως αυτό

[ame=http://www.amazon.com/Belkin-F1U200V-4-Port-USB-Switch/dp/B000EJUCVE]Amazon.com: Belkin F1U200V 4-Port USB Switch: Electronics[/ame]

Googlαρε το να δεις τι άλλο μπορείς να βρεις. Εχε υπόψη σου ότι κάθε στιγμή μόνο μια απο τις συσκευές σου θα έχει πρόσβαση στον δίσκο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.