Jump to content



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!


Volrath

Recommended Posts

Αν έχετε το θεό σας...Πήρα από το πλαίσιο τον Α64 3200+ με το σκεπτικό ότι είναι από τους τελευταίους των Μοϊκανών με 1ΜΒ cache (3200+,2GHz)...Αφού προσπαθώ να εξηγήσω ΜΙΑ ώρα στον υπάλληλο οτι θέλω ΜΟΝΟ τον 3200+ ΜΕ 1ΜΒ Cache και αφού ΑΥΤΟΣ βεβαιώνεται ότι αυτή την έκδοση έχουν τον παραγγέλνω.Πήγα τον πήρα (αφού μου έδειξε ο υπάλληλος ότι πράγματι στο κουτί - σε μια ταμπελίτσα - έγραφε Α64 μπλα μπλα 2GHz 1ΜΒ cache μπλά μπλά τον παίρνω...)

Αφού τον βάζω κάνω boot πάω στο Bios και τι βλέπω;;;2200...CPU Z...512Κ Newcastle....Ρίχνοντας άλλη μια ματιά στο κουτί του επεξεργαστή τι βλέπω;Έγραφε σε Α64 3200+ 2200 512Κ :wall: (τα κανονικά specs της CPU - από την AMD) σε άλλο σημείο... Τι έχει γίνει;Λάθος στην αποθήκη τους, και είχαν βάλει τον ίδιο κωδικό με την προηγούμενη έκδοση του επεξεργαστή, και είχαν κολλήσει και ταμπελάκι λάθος...Τι γίνεται τώρα; Πήγα από εκεί, από ότι καταλαβαίνω το γεγονός ότι τον άνοιξα κάνει δύσκολη την αντικατάσταση,και περιμένω τηλ....Αύριο νεότερα.Για αυτό λοιπόν προσοχή σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για 3200+ με 1ΜΒ ,μη ξεγελαστείτε από το site του πλαισίου ούτε από ότι σας λένε οι υπάλληλοι, έχει γίνει λάθος..3200+ με 512Κ cache στα 2200 έχουν..!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αν το ταμπελάκι του Πλαισίου λέει άσχετα πράγματα με αυτά που γράφει το ίδιο το κουτί και αν σε τελική ο υπάλληλος σου πούλησε άλλο προϊόν από αυτό που ζήτησες δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να μην δικαιούσαι τουλάχιστον πιστωτικό. Δηλαδή αν σε κάθε κουτί Celeron κολλήσουν ταμπελάκι που να λέει Pentium 4 και τους πουλάνε ως Pentium 4 δεν θα δικαιούται ο κάθε ένας αλλαγή ή τουλάχιστον πιστωτικό όταν καταλάβει το λάθος του μαγαζιού?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.