Jump to content



ανακτηση δεδομενων


kotel

Recommended Posts

Καλησπέρα..πρόσφατα crushare ο σκληρός μου δίσκος (WD 500gb CaviarBlack)πλέον τον εμφανίζει ως Raw type προσπάθησα να τον κάνω format μέσω discmanagment και μου έβγαζε σφάλμα.Λοιπόν υπάρχει κάποιο software που να μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα μου..??Κυρίως καίγομαι για φωτογραφίες..Η ανάκτηση δεδομένων σε κάποιο κατάστημα κοστίζει πολύ?Είναι εγγυημένη η επιτυχία και αν ναι έχετε να προτείνεται κάτι σε βόρειο ελλάδα?Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Το GetDataBack το δοκίμασα, μια χαρά είναι μόνο που είναι εμπορικό, το recuva και αυτό μια χαρά δουλεύει αλλά έχει το αρνητικό αν επιλέξεις όλα τα αρχεία στα βγάζει σε λίστα και όχι σε μορφή δέντρου αν και έχει τέτοια επιλογή δυστυχώς δεν αναγνώριζε το path, το καλό είναι ότι είναι portable οπότε μπορείς να το κατεβάσεις και να το τρέξεις από φλασάκι χωρίς να κινδυνεύεις να γράψεις πάνω σε δεδομένα που θες, υπάρχει και το Glary Undelete που στα εμφανίζει τα αποτελέσματα σε μορφή δέντρου αλλά δεν το δοκίμασα.

!!!!!Στο φορματ όταν κάνετε full σε vista ή win7 να ξέρετε ότι κάνει write 1 pass με δεδομένα όλο το σκληρό (Low level format or wipe) οπότε η ανάκτηση τον δεδομένων δυσκολεύει αν όχι αδύνατη.

@kotel Τελικά δοκίμασες τπτ;

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με τον -έχοντα τον φλεγόμενο ως avatar- προλαλήσαντα.

Recuva η πιο αποτελεσματική λύση(δωρεάν).

Απλώς μη γράψεις καθόλου στο δίσκο και έχε υπομονή,αργεί, αλλά τα βρίσκει(ταχύτερα μάλιστα αν θυμάσαι και το απόλυτο path των απολεσθέντων)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.