Jump to content



Πολυμηχάνημα laser Β/W οικονομικό


gdp77

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι για αγορά πολυμηχανήματος (σαρωτής / εκτυπωτής διπλής όψης αυτόματος / φωτοτυπικό), laser, ασπρόμαυρο, για οικιακή χρήση (μελλοντικά ίσως μπει σε μικρό γραφείο), έως 250 ευρώ.

Τα review σπανίζουν, το στοκ σε καταστήματα ανύπαρκτο και η επιλογή δύσκολη. Γι' αυτό , όποιος δουλεύει κάποιο τέτοιο μηχάνημα, ας μου δώσει τα φώτα του (ως προς την αξιοπιστία και την οικονομία στη χρήση).

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ αξιοπιστο επισης...Τα εχω δουλεψει πολυ τα ΟΚΙ και ειναι σκυλια! μιλαω για εταιριες με 7-8κ σελιδες ανα μηνα το λιγοτερο!

Τα μηχανακια εχουν 1 χρονο εγγυηση. Για να εχουν 3, πρεπει να κανεις register στην ιστοσελιδα με τα στοιχεια σου κ το σ/ν της συσκευης!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

+100 και απο εμένα αναγνωρισμένης αξίας μηχανήματα , με πολύ λίγα προβλήματα και στο πέρασμα του χρόνου πραγματικά φαίνεται η αξία του αλλά και η απόσβεση των χρημάτων της αγοράς τους. Εγώ έχω ακόμη ένα απο τα πρώτα μοντέλα laser b/w ο οποίος είναι στα χέρια μου εδώ και περίπου μια δεκαετία και δεν έχει κάνει το παραμικρό.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.