Jump to content



Επειδή είμαι άσχετος από Media Players....


SirGeorge

Recommended Posts

Λοιπόν δεν έχω την παραμικρή ιδέα από Media Players ζητώ την βοηθειά σας...Θέλω ένα μοντέλο που να κάνει τα εξής: Να έχει έξοδο HDMI, Full HD, ήχος δεν με ενδιαφέρει και απλό stereo. Να έχει Ethernet χιλιάρι + Wireless N. (και με πιο χαμηλή ταχύτητα βολευόμαστε). Να έχει απαραίτητα σκληρό δίσκο το μέγεθος είναι αδιάφορο.

Το σημαντικό τώρα θέλω να μπορεί να κάνει access μοιραζόμενο φάκελο SMB\Windows όπου έχει τις ταινίες και να τις παίζει ή απευθείας ή να μπορώ να τις γράψω στον δίσκο του και να τις παίξω μετά. Δεν με απασχολεί να τις παίζει από USB δίσκο καθότι έχω τεράστιο όγκο ταινιών (περί 16ΤΒ) και δεν μπορώ να κάθομαι να γράφω και να σβήνω σε δίσκους.

Διευκρινίζω ΔΕΝ θέλω να βάζω εφαρμογή να κάνει stream και να κάνει αναπαραγωγή το stream θέλω να παίζει το shared αρχείο από το δίκτυο.

Ξέρω ότι ζητάω ίσως πολλά αλλά οτιδήποτε οικονομικότερο και πιο πρακτικό από το να στήσω κανονικό PC θα με βόλευε.

Τιμη: Ας είναι η χαμηλότερη δυνατή αλλά οτιδήποτε φθηνότερο από media center pc το συζητάμε.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και αναμένω τις απόψεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.