Jump to content



Quad s775 set


Sitios

Recommended Posts

Ένα φιλαράκι μου αναβαθμίζει σε s1155 οπότε πουλάει το σύστημα που έχει μέχρι και σήμερα. Αναλυτικότερα αποτελείται από:

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz G0

Mobo: Abit IP35 Pro (P35 chipset, ICH9R)

RAM: 2x2GB Mushkin Redline 1000MHz

VGA: ASUS GTX 280 1GB

SSD: Intel Postville 80GB G2

Τα πράγματα πωλούνται ως είναι ΠΑΚΕΤΟ στα 260€ μαζί με τα μεταφορικά με συστημένο ΕΛΤΑ.

Παρακαλώ ΟΧΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ και ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ, καθώς η τιμή είναι ήδη πολύ καλή!

Τα πράγματα βρίσκονται Χανιά, και φυσικά λειτουργούν άψογα, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση για κάποιο από αυτά (παρά μόνο για τις RAM μέσω Mushkin). Όποιος είναι εδώ ή μπορεί να έρθει μπορεί να τα τσεκάρει σε λειτουργία. Αποστολή εκτός Χανίων, ΜΟΝΟ έπειτα από κατάθεση του πλήρες ποσού σε λογαριασμό μου και κατόπιν αποστολή του. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά το φιλαράκι μου είπε ότι θέλει να το δώσει πακέτο... Ήδη έχει ενδιαφερθεί κάποιο παιδί από άλλο forum για τον SSD, ΑΛΛΑ αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για όλα τα επιμέρους πράγματα, δε νομίζω να σπάσει...

Link to comment
Share on other sites

Δε μου έχει πει τιμές για επιμέρους κομμάτια η αλήθεια είναι γιατί σκέφτεται να το δώσει πακέτο προς το παρόν... Αν όμως ενδιαφέρεσαι για αυτήν την κάρτα, έχω κι εγώ μία ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, που έχω βάλει σε μια δικιά μου αγγελία την οποία πουλάω στα 65€ + 3-5€ μεταφορικά με ΕΛΤΑ (ανάλογα αν θες απλό ή συστημένο)... Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να μου στείλεις πμ...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, προς το παρόν είναι κρατημένο ολόκληρο το set για παιδί εκτός φόρουμ. Αν ακυρωθεί για κάποιο λόγο, ενημερώνω και βάζω τιμές για κάθε πράγμα χωριστά για να τα πάρουν οι ενδιαφερόμενοι. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.