pontium Νοέμβριος 2, 2012 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2012 Μπορείς να ανεβάσεις τα "πατρόν" των ξύλων ? Αυτό είναι το σχέδιο που βασίστηκα πάνω: Έχω κάνει αρκετές τροποποιήσεις πχ θέση/κλίση οθόνης,κλίση πάνω μέρους,ύψος κτλ.Μόνο τα πλαϊνά έφτιαξα πατρόν,τα άλλα τα έβγαλα επιτόπου. Συγχαρητήρια pontium! Δείχνει επαγγελματική δουλειά!Μπορείς να ποστάρεις κανά link απτο ebay με arcade κουμπιά? Τον βρήκα και στο ebay με άλλο όνομα(arcade world uk).Πιστεύω ότι ένα τέτοιο σετάκι να σε καλύπτει 2 x BALLTOP JOYSTICKS & 20 ARCADE BUTTONS KIT #9 - NEW | eBay Θα σου πρότεινα buttons με microswitch που μπορεί να αντικατασταθεί αλλά πας πιο ψηλά κοστολογιακά.Ο ίδιος έχει και το i-pac controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelnov Νοέμβριος 7, 2012 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Είσαι αρχηγός!!!!Και όσο για τη θέση κουμπιών - μοχλού είναι μια χαρά και έτσι όπως τα τοποθέτησες.Πολλές καμπίνες στα "ηλεκτρονικά" είχαν τέτοια διάταξη και δεν μας χαλούσε καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Νοέμβριος 16, 2012 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2012 MAME cabinet by Darren J με το Raspberry Pi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios88 Δεκέμβριος 25, 2013 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 ego exo afto edo alla den mporo na to telioso kai exo anaggi ta lefta opote ama gnorizete kati help me plz!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Δεκέμβριος 31, 2013 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 jamma 2 pc google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιανουάριος 24, 2014 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2014 Παρά πολύ καλώ αποτέλεσμα! Kαλο gaming Παραθέτω και τη δικιά μου μινιμαλιστική απόπειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 7, 2014 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 πολυ ωραια δουλεια! πως και δεν εβαλες μεγαλητερη οθονη σε ιντσες, φοβηθηκες το βαρος? τωρα πια ειναι πιο φτηνες κ απο τα λαχανα.Θα συμφωνησω και εγω με τους φιλους παραπανω, οτι θες φωτισμο διαφηστικο πλεξι, και αυτοκολλητα.εχω κρατησει και εγω μια τρινιτρον 29'' για αυτον το σκοπο, ειναι ισως το προτζεκτ που θα αρχισω το καλοκαιρι, κυριως γιατι δεν αντεχω αλλο να εχω αυτο μπαουλο μες τη μεση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.