Jump to content

valter

Premium Members
  • Posts

    70
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by valter

  1. δεν δαγκωνα τη γλωσσα μου καλυτερα? 700+ευρω για ευρωπη. οκ εχω να το στειλω σε φιλο μου στο λονδινο, δεν ειναι το προβλημα η διανομη, αλλα 700 ευρω? παιρνω 2 25αρες 1440p. na kano triple.ειχα υπολογισει 350-400 ευρω το οcculus και αλλο ενα 400αρι μια τιμονιερα, και ενα hotas. μας εσκισες κυριε ζουκεμπεργκ. ολα τα λεφτα του buyout της occulus ηθελε να τα βγαλει απο το pre-order?
  2. ενταξει... το 2016 θα ειναι μια καλη χρονια!!! αρχισα να ουρλιαζω περιχαρης μεσα στη νυχτα με το pre-order!!
  3. παιδια, επειδη παρακολουθω ευλαβικα το συγκεκριμενο thread, και πλεον εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα τα OSW σαν λυση, και μου αρεσει και το DIY, θα μπορουσε κανεις απο εσας που εχετε, να κανει κανενα βιντεακι, να δουμε πως ειναι και να μας πειτε κ τα σχολια σας, καμια απλη παρουσιαση. ας κουναει κ η καμερα βρε αδερφε, δεν εγινε κ τιποτα.
  4. valter

    Κασετίνα με εργαλεία Η/Υ <30€

    ifixit με κλειστα τα ματια. ποιοτικα μεταλλα στα κατσαβιδια, πασης φυσεως τυπος εξαρτηματος. εχω παρει για μενα κ προσφατα πηρα κ για ενα φιλο που εργαζεται σε I.T.
  5. Για 2.5 ωρες ακομη το amazon.co.uk εχει την thrustmaster T150 110λιρες. για black friday deal. οποιος πιστος ενδιαφερεται ας τρεξει http://www.amazon.co.uk/gp/product/B015CNQVZ2?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE
  6. valter

    Star Wars : Battlefront (reboot)

    παιδες, δεν ξερω τι λετε για νταβατζιλικια και εξτρα μελλοντικα addons/ expansions επι πληρωμη, εγω παιζω ενα παιχνιδι 2 μερες τωρα που flawless οπτικα σε 1440p και δε μπορω να ξεπερασω το ποσο ομορφο ειναι, εχει καποια πραγματα που θελουν διορθωση φυσικα, αλλα ειναι star wars game, ειναι φτιαγμενο για τους φανς, να δινει την αισθηση οτι εισαι εκει, οτι εισαι μεσα στις διασημες μαχες των ταινιων και αυτο το κανει εξαιρετικα. χωραει αρκετων διορθωσεων φυσικα αλλα ειναι ενα γρηγορο, ευχαριστο, και αρκετα immersive game. Η Μουσικη εχει δεσει τελεια, σε κανει να παιζεις ασταματητα, δε την εχω βαρεθει (ακομη). Το flight combat ειναι λιγο ΓΤΠ, αλλα κλαιν μειν, πας βολτουλα. το fast loading μετα απο καθε kill ειναι πολυ καλο, ενω το body collision me friendly player ειναι αρκετα εκνευριστικο, θα πρεπε να το αφαιρεσουν τουλαχιστον για τους παιχτες στην ιδια ομαδα. καθε ο αλλος στο διαδρομο, και εσυ πεφτεις πανω του. ρεαλισμος μεν, not good for fast playing δε. οσοι ενδιαφερονται για τιμες ας ριξετε μια ματια και στο g2play.net
  7. valter

    Δείξτε το γραφείο σας!

    ακομη λεει οτι δε μπορεις να δεχτεις μηνυματα, οποτε στα ποσταρω εδω. Κατ'αρχην, Glory to the Lich King!!! Επειδη εχω ξαναδει το site με τα επιπλα που παραθετεις, ηθελα να σε ρωτησω για την ποιοτητα της καρεκλας, ποσο καιρο την εχεις, αξιζει για τα λεφτα της? το πλαστικο δερμα κραταει τη φορμα του η εχει αρχισει να ξεφλουδιζει? τα μαξιλαρια της καρεκλας ειναι καλα? γενικα θα την προτεινες? γιατι η τιμη ειναι 2good 2 be true, σορρυ για το πρηξιμο ερωτησεων. και σορρυ αν χαλαω την ροη του θεματος αλλα δε μπορουσα να στειλω p.m.
  8. valter

    Δείξτε το γραφείο σας!

    αν μπορεις σβησε κανενα μηνυμα γιατι προσπαθω να σου στειλω αλλα εισαι full! θελω μερικες πληροφοριες για την καρεκλα σου.
  9. valter

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    καλα τα λες για τωρα, ναι ισχυει, να παιξω φετος δε θα μπορω, του χρονου ομως με pascal gpu απο nvidia, θα μπορω (καλως εχοντων των πραγματων). Το πιο futureproof πραγμα μετα το πληκτρολογιο σε ενα pc, ειναι το μονιτορ συνηθως, τουλαχιστον για μενα. Δεν αλλαζω συχνα καθε 1-2 χρονια δηλαδη το κραταω μεχρι να ξεπεραστει η αναλυση του. Για τον λογο αυτο εβαλα τα 4κ στο παιχνιδι.
  10. valter

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    ladies and gentlemen, ξεθαβω αυτο το θεμα, γιατι ενδιαφερομαι για κορεατικο, οχι μονο 1440p αλλα και 4Κ. σκεφτομαι κατι τετοιο, http://www.ebay.com/itm/BNWB-AMH-A399U-39-3840-X-2160-16-9-UHD-Real-4K-LED-Monitor-60Hz-DP1-2-HDMI-2-0-/331522372179?hash=item4d3045f253:m:mFSNFIPHweT-CHKiQMMVViQ που το εκαναν review, στο tek syndicate, και λενε πολυ καλα λογια. αλλιως 27-28'' σε 1440p εχει αγορασει κανεις τελευταια κατι απο κορεατικα μονιτορ? να εχουμε καμια προσφατη ενημερωση σχετικα με τις παραγγελιες.
  11. κλασσικος κρετινος ριβιουερ του Gameworld.gr με εχουν μπλοκαρει απο το youtube channel τους, γιατι τους ειχα κραξει σε review καρτας γραφικων γιατι δεν υπηρχε ιχνος benchmarks, και μας δειχναν τι ωραια καρτα που ειναι σαν αντικειμενο. δεν ξερουν τι τους γινεται σε οτι παρουσιαζουν, team ηλιθιων.
  12. valter

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    και εγω μεσα εαν οργανωθει καινουργιο massbuy!
  13. valter

    Nvidia GTX 980 Ti

    ooooo ναι, συμφωνω 100% τωρα ειμαι σε διαδικασια να αλλαξω turntable, γλυκοκοιταζω ενα Pro-ject rpm 9.2 evolution
  14. valter

    Nvidia GTX 980 Ti

    θες να γινουμε φιλοι? χαχαχα, ασχοληθηκα περισσοτερο με τα πλαινα απο το κουτι, βλεπω πολυ δυνατο λαμπατο amp και τρελο "ηχειακι".
  15. valter

    980 ti από που?

    αστην να βγει πρωτα!!!
  16. valter

    AMD R9 3x0Χ Καθ'οδόν!

    προς τι η ειρωνια? είναι η συμβατική τεχνολογία των ddr5 που δουλεύουν όλοι τόσα χρόνια? οι drivers είναι ολοι beta όπου έχει γίνει review άλλοι το επισημαινουν, άλλοι το αποσιωπουν, Κακώς, κάκιστα, βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια κ την ανικανότητα τους να βελτιώσουν το βιολί με τους drivers, αλλά αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Στα υπολοιπα που αναφερεις παραπανω συμφωνω, 100% Προσωπικά την περίμενα αυτή την κάρτα, αλλά από Σεπτέμβρη με βλεπω να καταληγω στην hybrid 980ti. η 980ti G1 ειδωμεν.
  17. valter

    AMD R9 3x0Χ Καθ'οδόν!

    Νομιζω οτι απεχει πολυ απο αυτα που παρουσιασε η ΑΜD... κατι αλλο παιζει. τοσο πολυ μεγαλη αποσταση ειναι τραγικη ξεφτιλα για την εταιρια. κατι αλλο εχει παιχτει (ελπιζω). στα 2κ κ στα 4κ ειναι μια χαρα η καρτα στα 5κ κ στα 8κ κλαταρει, κριμα οι 26 ανθρωποι στον κοσμο που παιζουν σε 8κ θα απογοητευτουν. πολλοι μην ξεχνατε οτι ειναι εντελως αλλη τεχνολογια απο την μεχρι τωρα, δε μπορουμε να τη συγκρινουμε με τις τωρινες ως προς τα specs και τα Hz. μονο με βαση τα benchmarks
  18. Τοσα χρονια στο ιντερνετ κ στα διαφορα forums ακομη να μαθετε να ξεχωριζετε τα τρολς?
  19. valter

    finally an Upgrade after 7 years

    τελεια!!! corsair, εγγυηση, οταν λεει κατι θα το διορθωσει, κατα 99,9% το κανει.
  20. valter

    finally an Upgrade after 7 years

    @karmen1983, σε ευχαριστω, το review σου βοηθησε πάρα πολύ στην επιλογη. η τοσο σχολαστικη δουλεια ειναι αυτο που κανει τη διαφορα απο μια απλη παρουσιαση και ενα ψευτοreview. κυκλωσε μου στη δικη μου φωτο, ποια σημεια θες να μετρησω, αλλα εχω την αισθηση οτι πρεπει να εχει διορθωθει η ατελεια που ελεγες και στο review, σε σχεση με την αντιστοιχη φωτογραφια του review σου, βλεπω οτι εχουν προστεθει καινουργιες τρυπες. αν μπορεις να μου απαντησεις, αυτα που εχω κυκλωσει με πρασινο, στη φωτο ειναι θεσεις για να μπουν ροδακια στο κουτι?
  21. valter

    finally an Upgrade after 7 years

    χαχαχα, ισως μαθω και κολυμπι, αλλα να φυγει το καλοκαιρι πρωτα, ισως με τις καινουργιες καρτες.
  22. valter

    finally an Upgrade after 7 years

    Τελικά πήρα το 750D. Το Enthoos pro όμως θα το πάρει ένας φίλος που έψαχνε το καλύτερο στα 100 ευρώ. Πανέμορφο κουτί, χώρος τεράστιος, αφαίρεσα το ένα cage δίσκων γιατί δεν το χρειαζόμουν, ίσως στο μέλλον χρειαστεί. δεν υπάρχει λόγος να κάνω μίνι review, τα έχει πει όλα η Karmen1983. Η μόνη παρατήρηση που έκανα, είναι οτι θα πρεπε να ρονταρουν καλύτερα το μπροστινό πάνελ γιατί κόβει εάν σύρεις το δάχτυλο σου επάνω. papercut κανονικότατο. Η διαφορά από το προηγούμενο σκατοκούτι είναι χαώδης. Συγνωμη δεν έχω καλύτερη από το παλιό κουτί με το νέο σύστημα μέσα αλλά φαίνεται το καταπληκτικό cable management που μπορούσες να κάνεις. Η ποιότητα των φωτογραφιών ειναι κακη.
  23. valter

    Mechanical Keyboard Club

    οταν λες το τριτο? περασαν απο τα χερια σου 3 k95 και στα τρια καηκαν leds? το εχω απο το ιανουαριο και δουλεουν ολα. εκανα και update to firmware, και ξεπεραστηκε το προβλημα που ειχαν τα πρωτα keyboards που εδειχναν λιγοτερες χρωματικες αποχρωσεις απο διαφημιζαν. (16 million colors). Κατι που εχω παρατηρησει ειναι, πως αν πεσει καμια τριχα η κανενα χνουδι (συνηθες σε ενα πληκτρολογιο) αναμεσα στο πληκτρα, αυτα αλλαζουν λιγο την αποχρωση τους, προφανως λογω διαθλασης του φωτος που βγαζει το led. φτιαχνει με ενα απλο φυσημα με το στομα
  24. valter

    finally an Upgrade after 7 years

    virus τα χω δει ολα τα reviews της karmen, η κοπελα δεν παιζεται, κανει φοβερη δουλεια νομιζω οτι βλεπω παρουσιαση προιοντος απο το developement τμημα της εταιριας, σε εσωτερικη παρουσιαση στα στελεχη της, με τοση λεπτομερια. πραγματικα respect. Το Εnthoo ειναι πολυ ωραιο κ λειτουργικο εσωτερικα, αλλα απ'εξω δεν μ'αρεσει. οσο καλοφτιαγμενο φαινεται μεσα, το εξωτερικο του το αδικει, εμφανη σλοτς για dvd drives εν ετη 2015 ειναι ασχημο (γνωμη μου). Με βλεπω να καταληγω στο 750d, διακριτικο, στιβαρο, κλασσατο, αρκετες dedicated θεσεις για ssd ενω το Enthoo exei 1, κ αρκετα ωραια πραγματα. ειμαι και φανμπου της εταιριας, και γιατι να το καταπιεζω? θα βγω να το φωναξω να το πω, πως ειμαι ενα φαν-μπου και μισο. Πλακα κανω, αλλα η εταιρια αυτη σχεδον παντα με εκπλησει ευχαριστα. αρα τουλαχιστον καταληξαμε στην αναλυση, 2560χ1440 και εγω για εκει με βλεπω. στην τιμη που δινεις, βρισκω την U2715H, η δικια σου ειναι στα 660+, βεβαια τις οθονες πρεπει να τις δω live για να τις δοκιμασω. δεν ειναι cpu. ειναι στα 4.3 γιατι ειναι σε σκατοκουτι κ εχω κανει μια μικρη μαλακια με το cooler, ειναι σε πολυ safe o.c. αυτη τη στιγμη, δουλευει σταθερα κ στα 4.5 αλλα δεν εβρισκα το λογo με το συγκεκριμενο κουτι. κ ολα αυτα με το software asus δεν πειραξα ακομη bios. αμεσα μολις αλλαχτει το κουτι και διορθωσω κ την χαζομαρα που εχω κανει με την ψυκτρα, θα ενημερωσω που τον εχω φτασει. στην αρχη κοιτουσα τον 5930κ αλλα η μονη διαφορα ειναι ειναι 40-lanes vs 28 lanes που εχει ο 5820κ για sli, αλλα για 2 καρτες η διαφορα απλα δεν υπαρχει λογω pci express 3.αμα πας σε 3 καρτες εκει υπαρχει διαφορα, αλλα μου ειναι αδιαφορο γιατι δεν εχω κανενα σκοπο για κατι τετοιο.
  25. valter

    finally an Upgrade after 7 years

    Βρε συ Matia, πολυ ευγενικα σου λεω, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, εδω το τοπικ ειναι για αλλο θεμα οχι για το vfm ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν μιλησε κανεις εκτος απο σενα για value for money. To enthusiast level δεν εχει καμια σχεση με το value for money οπως εσυ το εννοεις. αν εψαχνα να κανω τη δουλιτσα μου θα εβαζα λιγη ραμ ακομη κ θα αλλαξα τον c2d me ena c2q. κ θα εκανα γυμναστικη σε καθε ρεντερινγκ. λες κ ξαναλες για πολυτελειες κ επιλογες αγνοιας, ενω ολο αυτο ειναι ενα ποσο γυρω στα 130 ευρω διαφορα, με την πιο φτηνη αξιολογη mobo σε x99. που με οσα εξτρα προσφερει η deluxe θα ερχοταν η μια η αλλη. 10 usb3, 2 ethernet onboard wifi-bluetooth, 2 m.2 ssd επανω, και πολλα αλλα που αν τα αγοραζα θα μου ερχοταν τα ιδια λεφτα κ θα χα ενα σωρο καλωδια και εναν αχταρμα μεσα στο κουτι. Τη δουλεια του την κανει καποιος και με Niva και με golfaki GTI και με Αston martin. M'οτι μπορει ο καθένας, μ'οτι αντεχει η τσεπη του και μ'ότι την βρισκει. Ολα τα αλλα ειναι για λογια του αερα. αυτα επι του θεματος. Θα παμε παρακατω ή θα συνεχισουμε να λεμε για το αν εκανα καλα ( ) που πηρα αυτο που ηθελα να παρω εξ'αρχης?!!? Αν ηθελα γνωμη για αυτο θα εκανα θεμα για αυτο, αντιθετως ρωταω τοσα αλλα ωραια πραγματα που ευχαριστως αν γνωριζεις κατι να βοηθησεις.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.