Jump to content



Μια βοήθεια για να τα βρώ?


masteripper1416003167

Recommended Posts

Γειά χαρά.

Μόλις ήρθε στα χέρια μου μια μεταχειρισμένη Abit IC 7 αλλά μου λείπει το μικρό πλαστικό κομματάκι που μικραίνει την AGP Pro Που έχει η μητρική ώστε να παίρνει σταθερά μια κανονική AGP( Γεια όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν προσέξει προκειται για ένα μικρό κομμάτι πλαστικού που κάθεται στην πώτη θέση της Agp Pro με αποτέλεσμα να "μικραίνει " η θύρα και να αποκταει τις κανονικές διαστάσεις).

Επειδή ξέρω ότι θα είναι δυσκολο να το βρώ θα ήθελα τουλαχιστον τις ακριβείς διαστάσεις απο αυτο το εξαρτηματακι ώστε να φτιάξω ένα.

Επίσης πολύ σημαντικό μου λείπει το λαμάκι πίσω για τις θύρες της μητρικής( I/O Shiled)

Οποιαδήποτε βοήθεια , πρόταση ή ιδέα ειναι ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Η κάρτα βιδώνει πάνω στο κουτί και κρατιέται μια χαρά σταθερή. Δεν μπορεί με καμία δύναμη να κινηθεί μπρος πίσω. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάρτες που το έχουν ανάγκη αυτό το κομματάκι, αλλά εμένα ποιο πολύ για εφέ μου φαίνεται. Δεν νομίζω να το χρειάζεσαι.

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα ψιλο υπερβολικό μου φαίνεται αλλά θα προτιμούσα να εφτιαχνα ένα.Έχω ενα πολυ ωραιο κομμάτι απο λάστιχο απο την αποθανούσα βεντούζα μου (πολύ βουλωμα ο νεροχυτης) και να έχω τις διαστάσεις θα το κάνω πιστευω άνετα.

Κανενα οδηγό για το I/O Shiled?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.