Jump to content



Paypal και λογαριασμός τράπεζας (απορίες)


papajim

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θέλω αυτές τις μέρες να στείλω κάποια χρήματα σε άλλο paypal λογαριασμό.

Για να γλιτώσω όμως τις όποιες έξτρα χρεώσεις στην κάρτα έλεγα να χρησιμοποιήσω την εξής μέθοδο:

bank account -> my paypal account -> Euros To Dollars -> paypal account

Γνωρίζει κανείς αν το παραπάνω είναι εφικτό, τί τύπου τραπεζικό λογαριασμό χρειάζεται και αν είναι ασφαλές;

Επίσης υπάρχουν προμήθειες;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

To πιο απλό για μένα, είναι να συνδέσεις το paypal με την κάρτα (visa) και απλά να σου δώσει ο άλλος το mail του (που έχει το δικό του paypal). Στέλνεις λοιπόν λεφτά στο τάδε mail κι όλα γίνονται αυτόματα. Αυτό είναι κ το μόνο που έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αν είναι το πιο συμφέρον, μα είναι το πιο εύκολο. Προμήθειες υπάρχουν σίγουρα. Μα ρώτα και σε μια τράπεζα να δεις τι θα σου πουν. Καμιά φορά, αν δεν είναι και πολύ μεγάλο το ποσό, ίσως σε συμφέρει να κάνεις κατευθείαν έμβασμα.

Link to comment
Share on other sites

Από προσωπική εμπειρία και μόνο, μπορώ να σου πω ότι οποιαδήποτε συναλλαγή γίνεται μέσω paypal, θεωρείται εξαιρετικά ασφαλής. Έτσι έχει κτίσει με τον καιρό το paypal την εξαιρετική του φήμη. Από το αγγλικό ebay τουλάχιστον, σε δύο περιπτώσεις απατεώνων πωλητών, αποζημιώθηκα κανονικά μέσω του paypal. :T:

Τη συγκεκριμένη διαδικασία που προτείνεις μέσω paypal δυστυχώς δεν την γνωρίζω, πάντως εγώ θα προτιμούσα να πληρώσω μια μικρή προμήθεια, προκειμένου να νιώθω ασφαλής κατά την αγορά μου. Αν τώρα βέβαια το ποσό που θέλεις να στείλεις είναι πολύ μικρό και θεωρείς ότι δεν αξίζει να πληρωθεί καμία προμήθεια, μπορείς να το ψάξεις κάπου στα Terms and conditions, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.