Jump to content



hd radeon 4870 1gb ddr5 dvi to hdmi συνδεση σε tv monitor


minaspit

Recommended Posts

Γεια σας εχω την ανωτερω καρτουλα η οποια εχει για εξοδο 2 dvi k 1 tv out, η ερωτηση μου ειναι η εξης,αν παρω ενα ανταπτορα dvi to hdmi κ συνδεσω μεσω hdmi εκτος απο εικονα θα περασει κ ο ηχος? αν οχι δεν υπαρχει λογος να το κανω αφου ηδη το εχω συνδεσει με ενα ανταπτορα dvi to vga που μου ειχε ξεμεινει.ουτως η' αλλως ο ηχος αναγκαστικα θα πρεπει να περαστει με αλλο καλωδιο.

Link to comment
Share on other sites

Σε μια HD4890 είχα δει ότι δεν έκαναν όλοι οι HDMI adaptors για ήχο (κάνουν για εικόνα). Είχα στην διάθεσή μου έναν κινέζικο από ebay και δύο της ΑΤΙ, ο ένας γκρι, ο άλλος μαύρος που έγραφε RevA. Μόνο ο γκρι πέρναγε ήχο. Οι άλλοι δύο, όχι. Με Nvidia όλοι περνάγανε ήχο.

Αν χρησιμοποιείς την οθόνη ως monitor όχι απλά έχει διαφορά το HDMI από το VGA αλλά ψάξε και την TV σου αν έχει επιλογή να ορίσεις το όνομα της υποδοχής π.χ. σε PC και φρόντισε να το επιλέξεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.