Jump to content



Δε σβήνει το avi!


pigassos19

Recommended Posts

Πριν λιγο εκανα copy ενα avi file απο ενα σιντακι στο σκληρο μου.Παω λοιπον να το ανοιξω και δεν παιζει.Οποτε προσπαθω να το σβησω και τιποτα.Μου πεταει μηνυμα οτι το αρχειο χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο προγραμμα κ.τ.λ. και δε με αφηνει να το σβησω.

Μπηκα και με ασφαλη λειτουργια αλλα παλι τιποτα!!!

Και περα του γεγονοτος οτι δεν μπορω να το σβησω καθε φορα που προσπαθω να το ανοιξω για κανα 5λεπτο δουλευει ο σκληρος και δε μπορω να κανω τη δουλεια μου!

Καμια καλη ιδεα κανεις?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν... ctrl+alt+del και κλείνεις τον explorer. Χάνονται τα πάντα εκτός από το Task Manager. Μετά πας στο παράθυρο και πατάς File->Run και γράφεις explorer.

Μετά, απλά σβήνεις το αρχείο.....

Link to comment
Share on other sites

Βασικά το συνάντηςσα αρκετές φορές αυτό το πόβλημα ε αρχεία βίντεο .Μετά τις πρωτες 4-5 προσπάθειες τα έσνησα από το λίνουξ και ησύχασα.Μπορεί να μην ξέρω πολλά από το λίνουξ ,αλλά μερικές φορές είναι πολύ χρήσιμο!!!!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις rename και μετα να το σβήσεις. Δώστου ένα κουκουρούκου όνομα και μετά σκότωσε το. Σε μένα πιάνει τις περισσότερες φορές

Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μου συνέβη πρόσφατα και το έσβηνα ανοίγοντας file manager μέσα από άλλα προγράμματα.

Αναρωτιέμαι αν έχεις εγκαταστήσει το DrDivX 1.0.5 διότι εμένα μου το έκανε αυτό μετά από λίγο καιρό χρήσης του προγράμματος αυτού. Σύμπτωση ίσως....

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορα τη λυση να το σβησω απο DOS ο δισκοs ειναι NTFS οποτε δε φαινεται απο DOS.

Αλλα μια που το αναφεραμε μηπως υπαρχρει καποιος driver ωστε να φαινεται το NTFS μεσα απο DOS?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.