Jump to content



Θεματάκι με Ε-Bay


Stolis

Recommended Posts

Στις 19/11 του μηνός χτυπάω μια ζελατίνα κινητού από Γερμανία και επιλέγω πληρωμή με πιστωτική (Το είχε σαν επιλογή). Μου έρχεται το invoice με item number και μου ζητάει να επικοινωνήσω με τον τυπά για την πληρωμή. Στέλνω, ζητάω αριθμό, αλλά μου λέει να πληρώσω με paypal... Το δέχομαι, τον ρωτάω τι γίνεται τώρα που φαίνεται καταχωρυμένο σε μένα το item, αν ακυρώνεται , αν θα κάνω άλλη παραγγελία με την επιλογή του pay- paypal κτλ κτλ αλλά αυτός πετάει αετό και δεν απαντάει... Είναι 22, του έχω ήδη στείλει 6-7 μαιλ και έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι...

Τι κάνουμε?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα έχεις 2 επιλογές:

1. Ζητάς ξανά invoice και επιλέγεις πληρωμή με PayPal.

2. Aνοίγεις ένα dispute στο eBay ότι δεν σου απαντά για τον τρόπο πληρωμής και πως ζητάς να ακυρωθεί η συναλλαγή.

Εγώ το 1ο θα έκανα, 2 μέρες έχουν περάσει, δεν είναι δα και ένας αιώνας.

Link to comment
Share on other sites

Με εκνεύρισε γιατί χθες το βράδυ μου έστειλε πως δεν βλέπει να έχει πληρωθει!! 3 mails του έστειλα πριν από αυτό ζητώντας αριθμό η οδηγίες και κάνει λες και δεν υπήρξαν! Πρώτη φορά παρακαλάω κάποιον 2 μέρες να τον πληρώσω..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.