Jump to content



Syberia 3


HotPeanut

Recommended Posts

  • 3 years later...
  • Δεκεμβριος 2016 

 

 

Ελπιζω αυτη τη φορα να κυκλοφορησει, αργησε λιγο απο την ανακοινωση. Προσφατως τα ειχαμε ξαναπαιξει με την κοπελα μου και τα 2 προηγουμενα (σερι, το ενα πισω απο το αλλο , τοσο πολυ της ειχαν αρεσει :D  ) . 

Το περιμενουμε πως και πως!! 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 months later...

20 Απριλιου 2017 τελικά. 

Για μενα , το τελευταιο trailer 

δειχνει προχειροδουλεια. Δε λεω οτι μας νοιαζουν τα γραφικα σε αυτο το παιχνιδι , αλλα το voice acting φαινεται mediocre στην καλυτερη. Ελπιζω να ανταμειβει σε αλλους τομεις.

 

ΥΓ: Βαλανε και Denuvo... Αγορασα απο GOG τα 2 πρωτα. Θα εκανα το ιδιο και για το 3ο γιατι ηθελα τη συλλογη στο GOG (σκεφτομουν μεχρι και για την συλλεκτικη εκδοση), αλλα θα το ξανασκεφτω σοβαρα...

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Δε ξερω γιατι , αλλα μου φανηκε καπως ...αδιαφορο. Δεν ξερω τι εχει να δειξει η ιστορια πχια. Θα μαμουθιασουμε :hehe: 

Αλλα θα περιμενω να βγει. Ισως αναθεωρησω και το παρω, εφοσον κανει ενα 15ρι-20ρι. Θα δειξει :)

Πριορντερ με τιποτα παντως :p 

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα! Το πρωτο σε εβαλε στην ιστορια, πολυ ομορφα και πολυ ομαλα. Μονο τα πολλαπλα screens που ηταν "αδεια " ηταν καπως εκνευριστικα, τιποτα αλλο! Ολα πολυ ομαλα, οι γριφοι καλοι και με την απαραιτητη δυσκολια εδω κι εκει. 

Το δευτερο ηταν σαν μια συνεχεια στην ταινια. Ηξερες τους χαρακτηρες και την ιστορια, απλα πηγαινες Αριστοτελους μεσω Μαδριτης (λογω των γεγονοτων). Οταν εφτανες στην Syberia, ειχες ενα αισθημα πολυ ωραιο, και οταν ειδα το τελος μου αρεσε πολυ και ηθελα αμεσα συνεχεια! 

 

Τα παιχνιδια τα ξαναπαιξα 2 χρονια πριν, οταν και τα πηρα στο GoG για κατι ψιλα. Με χαλαει πολυ που δε θα μπορω να εχω και το 3ο εκει. Γι'αυτο και ο εκνευρισμος μου για το denuvo. 

Παρολα αυτα, ειναι απο τα αγαπημενα μου adventures , μαζι με black mirror, monkey island, gabriel knight και αρκετα ακομη αξιολογα αντβεντσουριδια! 

:) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Το θυμήθηκα κάπως αργά ε; (ίσως επειδή έπιασα τα adventures μετά από χρόνια) Το παιχνίδι είναι πολύ μέτριο :( Προς το κακό και με πολλά προβλήματα. Οπτικά καλό, η ιστορία μέτρια, αλλά δεν είναι ότι δεν αξίζει μια ματιά. Για ~4.50€ που το βρίσκει κανείς πλέον, νομίζω πως αξίζει. Για τα 30€ που ζητούσε, ούτε για πλάκα.

To Official ιστορικό χαμηλό του είναι 5.99€ στο steam, στα κλειδάδικα το βρίσκεις μέχρι και 4.11

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.