Jump to content



Ερωτηση για mobo


Dodo

Recommended Posts

Καλησπερα σας.Θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχουν μητρικες για Α64 που να δεχονται dual channel DDR , και αν ναι ποιες?Επισης λογω της μεγαλης μου αγνοιας για AMD πλατφορμες μπορειτε να προτεινετε καμια mobo για Α64 3400+ ?

Τ.U. :)

Link to comment
Share on other sites

καλός ήρθες στο the lab Dodo :flower:

Αν θέλεις να φτιάξεις ένα σύστημα με 3400+Α64 θα πρέπει να πάρεις μια 754 μητρική. Το σύστημα σου όπως σου είπαν και τα άλλα τα παιδιά δε θα έχει Dual Channel. Για μητρική σε 754 από αυτά που έχουμε δει στο Forum αξιοπρεπείς προτάσεις είναι η Gigabyte, MSI και Abit για παράδειγμα σε Chipset είτε K8T800 PRO είτε nForce3 250G (καλύτερα να προτιμηθεί το τελευταίο).

Link to comment
Share on other sites

T.U. Endu..!!

Λοιπον και εγω εχω βρει την ΑBIT AV8 (939), (Dual DDR400) apo Ram shop,αλλα το ερωτημα τωρα που προκυπτει ειναι οτι δεχεται μονο τον Fx53 , η καλυτερα το socket 939 ποιυς επεξεργαστες δεχεται?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.