Jump to content



Λαπτοπ φαντασμα;


gipinio1337

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!!

Ενδιαφέρομαι να αγράσω ένα φθηνό λαπτοπάκι που βρήκα στο e-shop:

DELL INSPIRON I15-909BK 15.6'' INTEL CELERON B820 2GB 320GB WINDOWS 8 - - E-SHOP.GR

Πρόκειται για το DELL INSPIRON I15-909BK. Θα ήθελα να μάθω μερικά πραγματάκια για τις προδιαγραφές του, πέρα από αυτά που δίνει το e-shop. Έψαξα σε dell.gr και dell.com και δεν το βρίσκω πουθενά το συγκεκριμένο μοντελάκι ?????

Μήπως ξέρετε τίποτα εσείς; Μου διαφεύγει κάτι;

thanks προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

Βασικά και εμένα δεν με τρέλανε το laptop που διάλεξες . Αλλα δεν ήθελα να πω τιποτα για να μην βγώ offtopic . Εχει αργο CPU , λίγη μνήμη , δεν έχει gigabit lan , ουτε usb3 :bye: . Γιατι δεν μας λές τι χρήση θα κάνεις , για να μπορέσουμε να σου προτίνουμε κάτι πιθανώς καλύτερο ?

Link to comment
Share on other sites

Η πλάκα είναι , οτι για την χρήση που το θές είναι μια χαρα αυτό που διάλεξες . Βιάστηκα λίγο να μιλήσω . Εκει γύρω στα ίδια λεφτα , το eshop έχει και ενα HP , που δίνει και τσαντούλα δώρο . Ειναι και ενα 25αρι φτηνότερο . Αλλα δεν έχει windows 8 προεγκατεστημενα. Ριχτου μια ματια

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.