Jump to content



Θεμα με σκληρο.


jesus

Recommended Posts

Bad sectors . Αμα έχει εγγύηση νομίζω μπορείς να τον πάς πίσω . Αλλιως οτι του βάζεις , έχει ρίσκο χασίματος

...ορθό περί του ρίσκου, ειδικά όταν ο δίσκος έχει καταγράψει "αρκετούς" bs. Το διακίωμα χρήσης της εγγύησης όμως δεν το καθορίζουν τ' αποτελέσματα ενός 3rd party προγράμματος, αλλά το επίσημο διαγνωστικό της κατασκευάστριας εταιρίας.

Τζήζους, τρέξε το (full test) του Seatools της Seagate και πόσταρε αυτουνού τ' αποτελέσματα.

Επίσης, το μοντέλο του δίσκου είναι μήπως "7200.11" ...; (Δες τί γράφει επάνω στο αυτοκόλλητο)

Link to comment
Share on other sites

Oτι τεστ εχω κανει με seatools και western digital data life guard diagnostics αναφερουν οτι ο σκληρος ειναι ΟΚ.Κανω τωρα ενα big one με το σεατοολς.

Tον σκληρο τον ειχα ψαξει και τοτε μπας και κανω update στο firmware και δεν ειχε προβλημα,αν για αυτο θελεις το μοντελο..

Link to comment
Share on other sites

αν μπορεις ανοιξε το tower σου και βεβαιωσου οτι τα καλωδια του δισκου εφαπτουν κανονικα ακομα και αυτα της τροφοδοσιας. επισης αν δεν λυθει το προβλημα ετσι , φορτωσε ενα live dvd linux και κανε του φορματ να στρωσει, πρωτα σε ext4 και μετα σε ntfs. Μου εχουν τυχει και οι δυο παραπανω περιπτωσεις που σου ανεφερα και νομιζα πως εφταιγε ο δισκος.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.