Jump to content



upgrade υδροψυξης


amorfis

Recommended Posts

καλημερα παιδες.. εχω το thermaltake armor με την ετοιμη υδροψυξη.. εχω κανει επεκταση και κατω εχω βαλει ενα διπλο ψυγειο Aqua Computer Airplex XT 240 Watercooling Radiator συν waterblock Aqua Computer Cuplex Kryos PRO Intel CPU Waterblock μεχρι εδω ειμαστε οκ.. επειδη υπαρχουν καποια λεφτα τωρα και επειδη θα βαλω ενα 3570κ και γενικα ελεγα να την κανω πιο δυνατη σκεφτομουν να βγαλω το κιτ της thermaltake,ετσι και αλλιως η αντλια νερου δεν ειναι για παραπανο ηδη εχει φρεναρει αρκετα,να αφησω το διπλο κατω και μπροστα να προσθεσω XSPC D5 Dual Bay Reservoir 5.25? for Laing D5 Black Alphacool VPP655 Single Edition Watercooling Pump και πισω να βαλω Phobya G-Changer 120 Ver.1.2 Watercooling Radiator τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Λογικα εκει που εχω βαλει τα βελακια. Δεν ειναι δισκολο αυτο, παιρνεις μεγαλες βιδες ή κατι ετοιμο και το φτιαχνεις!

t9dqmf.jpg

Αν θα μεινεις μονο στο cpu θα ελεγα να δοκιμασεις να μεινεις οπως ειναι τωρα και μολις βαλεις τον 3570Κ αν ειναι οι θερμοκρασιες χαλια τοτε να κανεις την αλλαγη, αν ομως εχεις σκοπο να παιξει και η καρτα γραφικων στο κυκλωμα τοτε προχωρα με τις αλλαγες που σκεφτεσαι!

Link to comment
Share on other sites

δεν θα εχω ασχημες θερμοκρασιες απλα ειναι και ευκαιρια τωρα που υπαρχουν χρηματα.. αυτη που εχω οτι εδωσε το εδωσε δε ειναι για κατι περισσοτερο... καρτα γραφικων εχω 5770 δεν χρειαζεται...

Link to comment
Share on other sites

Οχι ετσι νερο ή wfi μαζι με λιγο ξυδι μεσα στο ψυγειο καλο κουνημα και αδειασμα επαναληψη οσες φορες χρειαστει μεχρι να βγαινει καθαρο το νερο απο μεσα.

Το block ανοιγμα καθαρισμα τα fins απο οτι εχουν πιασει βυθισμα στο διαλυμα για λιγο και το εχεις σαν καινουριο!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.