Jump to content

VasPoly

Premium Members
  • Posts

    311
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by VasPoly

  1. Καλησπέρα, ξέρει κάποιος που θα βρω τέτοια εδώ Ελλάδα; Εδώ πατρα πάντως δεν βρίσκω πουθενά. ATX PCI EPS Connector Pins Female - modDIY.com WWW.MODDIY.COM Buy ATX PCI EPS Connector Pins Female for $0.09 with Free Shipping Worldwide (In Stock)
  2. VasPoly

    BlueStrike project

    Γιατι δεν βαζεις τα fans απο την μεσα μερια μηπως σου δωσει την αποσταση που θελεις για να βαλεις ενα fan controler?
  3. VasPoly

    BlueStrike project

    Γιατι εμπλεξες με διοδους και δεν εβαζες ενα ποτενσιομετρο να εχεις οποτε θελεις ησυχια και οποτε θελεις να την εχεις την αντλια στο full?
  4. VasPoly

    Unigine Valley results

    Μεχρι εδω φτανω προς το παρον με το stock bios χωρις παραπανω ρευμα.
  5. VasPoly

    Unigine Valley results

    Με το precission το τσεκαρα, βασικα οι μνημες ειναι γιατι τις ανεβασα στον θεο, τον πυρηνα τον εχω ανεβασει παλι εκει και δεν ηταν τοσο σταθερος (χαμηλα fps παλι) αλλα με το παραπανω ρευμα πιστευω οτι ειναι, ουτε σε εμενα εδειχνε σωστα. Εχω δουλεια ακομα για να βρω που παιζει τερμα αλλα δεν μπορω να παιξω οσο θελω γιατι δεν εχω στησει ακομα τα νερα.
  6. VasPoly

    Unigine Valley results

    Ηταν 1319 το boost αλλα δεν ηταν σταθερο γιατι μολις εβγαλε το bench και εκανα upload τo screenshot ο οδηγος κρασαρε οποτε θελει και αλλο ψαξιμο, βασικα χτες εκανα bios flash και σημερα ειπα να παιξω λιγο, θελει και αλλο ψαξιμο!
  7. VasPoly

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fNMbdZi5DA8]Red House Glory - Painkiller - YouTube[/ame]
  8. VasPoly

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3G_Y_D-grVs]The Reborn Identity: Radiohead vs Morcheeba ft Manda Zamolo vs Digitalism "Spirit World" mashup - YouTube[/ame]
  9. VasPoly

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wufl37-lKVI]Slayer - Disciple On The Henry Rollins Show - YouTube[/ame] :banging::banging::banging::banging::banging:
  10. VasPoly

    Catzilla Benchmark

    Ο τσαμπας ζει!!!!Με την καινουρια εκδοση... Ο πρωτος στο cat preset εχει 30k και ειναι με gtx690 σε αυτον πως παιζει και στον τακη δεν παιζει το sli?
  11. VasPoly

    Catzilla Benchmark

    Αλλο ενα λιγο καλυτερο!
  12. VasPoly

    Δείξτε το κουτί σας...

    Στο nfs λογικα πρεπει να παιζουν χαλαρα οι καρτες γιατι ειναι κλειδωμενο στα 60 fps.καλο θα ηταν να τρεξεις το occt για να εισαι σιγουρος. οπως και να εχει βαλε στο προγραμμα ενα καινουριο τρφοδοτικο. Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2
  13. VasPoly

    Catzilla Benchmark

    Να ποσταρω ενα και εγω!
  14. VasPoly

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Πολυ ωραιος!!!! Αλλά σε προειδοποιώ απο τωρα! Σε αφηνω μια εβδομαδα να το χαρεις οπως ειναι και μετα λυνεις και ξεκιναμε μονταρισμα!!!!!! :mamba:
  15. VasPoly

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Θα βαλουμε και τις 2 δικες μου να γινει πανικος!!!!το πολυ πολυ να φτιαξουμε γρανιτα!!!
  16. VasPoly

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    To εκαψα λιγο αλλα δεν ειδα και ολο το βιντεο!!!! Στρατο ελα σπιτι και φερε ολα τα ψυγεια και την αντλια σου να τα βαλουμε στην καταψυξη να δουμε τι θα γινει
  17. VasPoly

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Γινεται αυτο το πράγμα?!? 40 fans και χτυπας -7 με ενα διπλο λεπτο ψυγειο?!?
  18. VasPoly

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Σε 27αρι ips μονο αν πας σε κατι τετοιο αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο IPS27' 1920x1080 επειδη το θελεις για monitor που θα καθεσαι κοντα. Αλλιως ηρθε ο καιρος να αλλαξεις GPU!
  19. VasPoly

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ωραίος!!!!Απο θερμοκρασίες πως πάμε??!?!?!
  20. VasPoly

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    :worship: Απλά υπέροχο, πολύ δουλειά έπεσε αλλά το αποτέλεσμα την δικαιώνει! Μπράβο και πάλι Γιώργο. Και μία απορία η πίσω βάση για το fan απο το rack της lian li για τους δίσκους βγαίνει ή θέλει κόψιμο? Και μια παρατήρηση! Για την ολοκλήρωση της καγκουριάς για να δέσει με την απλώστρα αεροτομή και με τις ποδιές η αντλία θα έπρεπε να έχει ενα τέτοιο περίβλημα με το logo της HKS HKS SSQV
  21. VasPoly

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Τωρα και σε 30"
  22. Εγω εβαζα heatshrink ειχε περισότερη φασαρία αλλα έκανε δουλειά, όσο για τα δάκτυλα......Εχει λίγο πόνο το θέμα αλλα άξιζε!
  23. Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τον οδηγό πλήρης και άψογος (όπως πάντα!). Μια παρατήρηση γιατι για το δικο μου project λογω κόστους αλλα και εμφάνισης κατέληξα στο paracord. Αγόρασα απο το ebay απο δυο πωλητές, απο τον bushcraftstore και απο τον yougle2010. Αυτο που παρατήρησα ηταν οτι σαν υφή του bushcraftstore ειναι πολυ καλυτερο απο του yougle2010 δηλάδη μιλάμε για πολυ καλύτερη ποιοτητα, σαν τοποθέτηση όμως του yougle γινεται με κλειστά τα μάτια ενω του bushcraft με δυσκόλεψε πάρα πολυ επειδη δεν εχει την απαραίτητη ποσοτητα πλαστικού ωστε να λιώσει στην άκρη του καλωδίου. Δεν εχω ασχοληθεί πάλι τοσο πολύ με το sleeving πρώτη μου φορά ήταν που έφτιαξα ολόκληρο τροφοδοτικό και ίσως έκανα κατι λάθος αλλα το άτιμο δεν έλιωνε με τίποτα.
  24. VasPoly

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Αν βγάλεις το πίσω αλουμίνιο της κάρτας γραφικών και φτιάξεις ένα backplate με γωνία για να στιριχθει με βίδες ή στο πάτωμα ή στο πάνω μέρος, κάτω από την μητρική δηλαδή, δεν θα λυθεί το πρόβλημα σου; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.