Jump to content



πρόβλημα με τον εκτυπωτή EPSON SX235W


tempo

Recommended Posts

καλησπέρα,

έχω τον εκτυπωτή EPSON SX235W ο οποίος έχει 4 ξεχωριστά μελανάκια (1 μαύρο,3 χρώματα). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: απο τα 3 ένχρωμα μελανάκια έχει τελειώσει το μπλέ.....όταν πάω να κάνω οποιαδήποτε εκτύπωση ο εκτυπωτής δεν τυπώνει άλλα βγάζει μήνυμα να αλλάξω το μπλέ μελανάκι για να συνεχίσει η εκτύπωση. Αυτό ισχύει ακόμη και όταν αυτό που θέλω να τυπώσω είναι ασπρόμαυρο (όπως πχ ένα κείμενο).

Είναι δυνατόν να μην μπορεί να τυπώσει ασπράμαυρα επειδή έχει τελειώσει 1 απο τα χρωματιστά μελανάκια; ένας hp που είχα τύπωνε και χωρίς την ένχρωμη κεφαλή πάνω στο μηχάνημα και αυτός θέλει οπωσδήποτε να του αλλάξω το χρωματιστό μελάνι που τελείωσε;

υπάρχει και μια επιλόγη στις ρυθμίσεις του εκτυπωτή ώστε όταν τελειώνουν τα ένχρωμα μελανάκια να τυπώνει προσωρινά ασπρόμαυρα άλλα και με αυτήν το ίδιο πρόβλημα-αποτέλεσμα έχω.

έχει κανείς άλλος το πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

όχι, πρίν τον epson είχα έναν παλιό hp και δούλευε με ή χωρίς το ένχρωμο.

Επόμενη ερώτηση αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι: τα original μελάνια που έχει πάνω ο epson ξαναγεμίζουν ή πρέπει να πάω σε αγορά imitation

Link to comment
Share on other sites

εμενα παντως ενας της epson που εχω με 6 μελανια τυπωνει κανονικα αμα εχει τελειωσει το ενα. Μαλιστα οταν μου ειχε τελειωσει το μαυρο μου ειπε αν θελω να μου τυπωσει κανοντας μιγμα απο τα αλλα χρωματα. Δοκιμασε να βαλεις τους τελευταιους οδηγους αλλιως αγορασε αυθεντικο το μελανι. 9 ευρω νομιζω εχει το ενα. Ποιος ο λογος να ταλαιπωρησε για ιμιτασιον?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

επανέρχομαι στο θέμα γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που παρακάμπτει τον έλεγχο στα μελανάκια και έτσι σου επιτρέπει να τυπώνεις μαύρο ακόμη και όταν δεν υπάρχει κάποιο απο τα έγχρωμα μελάνια. Είναι δυνατό να γίνει αυτό;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εχω τον ιδιο εκτυπωτη και εμενα μου εκανε ενα αλλο κουλο. Οταν ειχε τελειωσει το μαυρο, για καποιο λογο μου εβγαζε πως εχουν τελειωσει και ΟΛΑ τα αλλα. Και θυμομουν πολυ καλα πως ειχαν πανω απο το μισο. Εκανα την "χαζομαρα" να παρω ολοκληρο σετ, απο περιεργεια βεβαια αντικατεστησα μονο το μαυρο και ως δια μαγειας δουλεψαν και τα υπολοιπα (τα αναγνωρισε κανονικα δηλαδη). Ή το hardware του ή το software της epson μαλλον εχει καποια θεματακια απ'οτι εχω καταλαβει (επιτηδες ή μη δεν ξερω).

Παντως αν βρεις το εν λογω λογισμικο μη ξεχασεις να το ποσταρεις γιατι με ενδιαφερει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.