Jump to content



Μητρική που παίρνει ρεύμα - boot .. με τίποτα!!!


PaNick

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Προσπαθώντας να αναβαθμίσω το PC (PIV μάλλον) των ανηψιών, χρησιμοποιώ μια intel PQ45CVB κομπλέ (4-πύρηνο στα 2,4 GHz, μνήμη 4 GB), ένα τροφοδοτικό 450W, μια 6800GT και ένα 120ρη SATA WDC που δούλευαν παλιά σε μένα.

Ενώ έχω τελειώσει την απολύτως βασική συνδεσμολογία, δίνω ρεύμα, το mb ανάβει στιγμιαία, τα ανεμιστηράκια ξεκινούν για λίγο και μετά σταματούν και όλα τελειώνουν αφήνοντας το πράσινο λαμπάκι του mb αναμμένο ενώ ένα κόκκινο αναβοσβήνει για λίγο και μετά σβήνει τελείως.

Εννοείται ότι πατώντας το boot είναι όλα ..όπως πριν - παγωμένα δλδ - ενώ η αναζήτηση στο support της Intel δε με βοηθά ιδιαίτερα ψάχνοντας για κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει. Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν του αρέσει στην τροφοδοσία της μητρικής αλλά μέχρι εκεί :)

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Link to comment
Share on other sites

Κάτι είτε βραχυκυκλώνει, είτε κάτι είναι dead ( CPU, RAM, VGA ), είτε έχεις θέμα στο mobo ( δες αν ανάβει "κανονικά" αν δεν συνδέσεις την P4-12V τροφοδοσία ( 2pin/4pin ) έχοντας μόνο το 20/24pin ATX πάνω.

Link to comment
Share on other sites

"ανάβει κανονικά";

Τα 3 που λες "έπαιζαν" παλιά σε μένα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δουλεύουν και τώρα. Αν είναι τελικά κάτι από αυτά θα τα πάρει τα λεφτά το ΠΛΑΙΣΙΟ πάλι :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.