Jump to content



Samsung announces Galaxy S II Plus


Shaman

Recommended Posts

Πρόκειται για στρατηγική marketing γνωστή ως insulting (εξ όσων είχα διαβάσει εδώ). Προσωπικά τη θεωρώ δικαιολογημένη, μέχρις ενός σημείου, καθ' όσον η ευκολία αναβάθμισης του software χωρίς προβλήματα ταχύτητας, είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει μεσοπρόθεσμα σε κάμψη των πωλήσεων hardware, πράγμα που η Samsung εν προκειμένω (η οποία καλπάζει μαζί με την LG, και με τις ευλογίες της κορεατικής κυβέρνησης), δεν θέλει φυσικά.

Το ίδιο πρόβλημα ενδέχεται να ανακύψει και στο χώρο των υπολογιστών dekstop, καθ' όσον η πορεία των λειτουργικών συστημάτων αμφοτέρων των Microsoft και Apple γνώρισε δύο εκδόσεις ελαφρύτερες εν συγκρίσει προς το παρελθόν (Win7 - Win8, Snow Leopard, Lion).

Off topic: Εχθές μιλούσα με μηχανικό γνωστού ελληνικού software house, που του τηλεφώνησα για να ρωτήσω κάτι απλό και ανθρώπινο, σε πόσο καιρό θα απαιτήσουν από τους πελάτες τους να έχουν σύστημα τουλάχιστον Windows 7. Μου απήντησε ποτέ, διότι έχουν πελάτες που ακόμη δουλεύουν με Windows 98, (μιλάμε για λογιστήρια). Άλλη πτυχή του ιδίου κατά βάσιν προβλήματος είναι οι λογιστικές εκτυπώσεις. Από εφέτος, επιτρέπεται η εκτύπωση βιβλίων σε αθεώρητο χαρτί, πράγμα που απλοποιεί κατά πολύ το όλο θέμα, αλλά οι παραδοσιακοί κρουστικοί εκτυπωτές θα συνεχίσουν να δουλεύουν στα ελληνικά λογιστήρια, αφού έχουν χαμηλότερο πρόδηλο κόστος εκτύπωσης έναντι της λύσης των laser σε Α4. Είναι και η κρίση που την αφήνουν να λιμνάζει στην ελληνική οικονομία, οπότε...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.