dEEP Posted September 5, 2004 #1 Share Posted September 5, 2004 Εχοντας βαλει στο bios temp alarm στους 80C εκανα λιγο overclock. Για να παρακολουθω τις θερμοκρασιες χρησιμοποιησα το EVEREST και το Speedfan. Εβαλα το prime για μιση ωρα περιπου και ενω και τα δυο προγραμματα εδειχναν 54 βαθμους αρχισε να χτυπαει το speaker tou pc και εσβησε. Το ξανανοιξα και στο bios ελεγε θερμοκρασια 75C. Επειδη μου φανηκε παραξενο αυτο κατεβασα το motherboard monitor το οποιο επιτελους εδειχνε τις θερμοκρασιες που δειχνει και το bios. Πως γινεται να δειχνουν διαφορετικες θερμοκρασιες? (Δεν ξερω αν εχει καμια σχεση αλλα η mobo ειναι gigabyte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted September 5, 2004 #2 Share Posted September 5, 2004 Προφανώς δε ρύθμισες σωστά τον αισθητήρα που αντιστοιχεί στον επεξεργαστή στο SpeedFan. Όλα αυτά τα προγράμματα από το bios διαβάζουν τις θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Posted September 5, 2004 Author #3 Share Posted September 5, 2004 Δεν ειναι μονο το speedfan ειναι και το everest και το cpucool. Δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση παντως για αυτο το λογο μου φανηκε παραξενο αφου τις θερμοκρασιες τις παιρνουν απο τον ιδιο ασθητηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted September 5, 2004 #4 Share Posted September 5, 2004 Αυτό που θέλω να πω είναι: μήπως αυτός ο αισθητήρας ΔΕΝ είναι του επεξεργαστή τελικά;Αφού έχεις gigabyte δες τι λέει και το δικό της πρόγραμμα που δε χρειάζεται ρύθμιση και βρίσκει αυτόματα ποιος αισθητήρας αντιστοιχεί πού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Posted September 5, 2004 #5 Share Posted September 5, 2004 Παντως και το easy tune της gigabyte δεινει ακριβως της ιδιες θερμοκρασιες με το βιος.Δοκιμασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEEP Posted September 5, 2004 Author #6 Share Posted September 5, 2004 Το εχω ηδη δοκιμασει και λεει ιδια θερμοκρασια με το mobo monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.