Jump to content



Προβλημα με αναλυση οθωνης μετα την εγκατασταση της GTX650


kwizard

Recommended Posts

Mολις σημερα εγκατεστισα την GTX650 αλλα η αναλυση στην οθονη εχει χαλασει . μου εχει βγαλει ενα μαυρο κενο γυρω απο κεντρικο παραθυρο στην ουσια δηλ.. εχει κανει την οθονη απο 22 ιντσες 18 π.χ τι μπορω να κανω?? δεν ακουγετε ουτε ο ΗΧΟΣ !! please HELP ty .:slap::slap:

Link to comment
Share on other sites

Απεγκατεστησες τους προηγουμενους drivers?Γενικα καντο σε safe mode με το driversweeper,μετα εναν καθαρισμο μητρωου για να φυγουν τα ακυρα κλειδια,με το CCleaner πχ και μετα κανεις εγκατασταση σε κανονικο περιβαλλον με τους τελευταιους drivers που κατεβασες προηγουμενως απο την Nvidia και μονο απο την Nvidia.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε ότι λέει ο φίλος επάνω και πόσταρε αποτελέσματα. Απλώς να σημειώσω ότι πλέον το driver sweeper πλέον ονομάζεται driver fusion και θα το βρείς στην 1.4 free έκδοση. Είναι απόλυτα ασφαλές.

Link to comment
Share on other sites

Eκανα εγκατασταση τους drivers απο nVidia . H oθoνη δουλευει μια χαρα ειναι αψoγη αλλα ο ΗΧΟΣ μηδεν .. ενω μου βγαζει το εικονιδιο κατω δεξια οτι λειτουργει ο ηχος εντουτις δεν ακουω τιποτα .. η ενταση ειναι στο 70% ... μηπως πεζει κατι με τα καλωδια ? εχω συνδεσει vga και hdmi ..ηχο απο της tv τα ηχεια ειχα προτα ...

..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.