Jump to content



πρόβλημα με vga;


Incredible

Recommended Posts

Μιλάμε για το σύστημα της υπογραφής.

Είπα από περιέργεια να παίξω λίγο με την κάρτα και πήγα τον πυρήνα από τα 970Mhz στα 1000 έπαιξα λίγο όλα οκ και μετά στα 1050 οπού δεν έπαιξα καθόλου σε 3d απλά ήθελα κάτι να δοκιμάσω. Πριν λίγο και ενώ σέρφαρα η οθόνη άρχιζε να τρεμοπαίζει και με κουράζει πολύ. Κοίταξα το hdmi μια χαρά (LG M2352D-PZ LED-TV-Monitor 23'' - Οθόνες - plaisio.gr) Τι γίνεται;

γύρισα όλες τις ρυθμίσεις σε default και απεγκατέστισα κάθε τι που έχει σχέση με o/c

Link to comment
Share on other sites

Τι να έφταιξε? Όταν παίζεις out of specs δεν ψάχνεις για άλλον υπαίτιο. Και επίσης ο όρος "πρόβλημα" δεν ανταποκρίνεται σε επιπτώσεις overclocking. Πρόβλημα πραγματικό θα υπήρχε αν η κάρτα δεν έπαιζε σωστά στα specs του κατασκευαστή, ούτε mhz παραπάνω.

Για τρέξε ένα occt gpu test με error checking ενεργοποιημένο..

Link to comment
Share on other sites

Όσες κάρτες δοκίμασα στα 10λεπτο είτε βγάλανε πρόβλημα είτε ήταν καθαρές. Οπότε ένα 15λεπτο μέσο ΄προ θα έλεγα αρκεί.

Εννοείται ότι το τρέχεις μόνο αν έχεις πρόβλημα, όπως και κάθε stress test, έτσι? Δεν υπαρχει λόγος να τρέχουμε προληπτικά τέτοια πράγματα. Κακό κάνουν, καλό δεν κάνουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.