colt3003 Posted September 6, 2004 #1 Share Posted September 6, 2004 Καλησπέρα σε όλουςτις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σαςμου δώσανε ένα φορητό compaq presario 1800 με περασμένα τα ΧΠ και με το CD των οδηγών να λείπει. αυτό που θέλω να κάνω είναι να βλέπω στην τηλεόραση τα DVD αλλά δεν βλέπω πουθενά στις ιδιότητες κάτι ανάλογο με το μενού που έχουν οι Nvidia (αυτές ''ξέρω'' καλύτερα) για επιλογή οθόνης. Απο πού θα κάνω αυτήν την επιλογή ? είναι θέμα οδηγών ? έχει η ΑΤΙ unversal οδηγούς που πάνε για όλες τις κάρτες η πρέπει να βρώ κάποιον συγκεκριμένο ? το μοντέλο που φοράει το laptop είναι ΑΤΙ mobility 128. όσοι γνώστες παρακαλώ προσέλθετε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted September 7, 2004 #2 Share Posted September 7, 2004 Γεια χαρά,η ΑΤι επίσημα δεν βγάζει οδηγούς για κάρτες φορητών. Η καλύτερη λύση είναι να τσεκάρεις το site της compaq για να κατεβάσεις τον οδηγό του laptop σου.Και το δικό μου laptop(ibm) την ίδια κάρτα έχει(νομίζω) και με οδηγούς από το site της ibm, μια χαρά μπορώ να δω σε tv.Αν δεν καταφέρεις να βρεις τους οδηγούς, πές μου να σου δώσω το link γι'αυτούς από την ibm να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Posted September 7, 2004 Author #3 Share Posted September 7, 2004 Νομίζω οτι βρήκα κάτι αλλά είναι για 2000. Θα δώ. αν όχι...... εκείνο το λινκ που έλεγες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Posted September 8, 2004 #4 Share Posted September 8, 2004 http://www.station-drivers.com/page/atidriv.htmΑπο αυτο το link θα βρεις drivers της ATI για mobility καρτες στα xp;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Posted September 8, 2004 #5 Share Posted September 8, 2004 Απο το παραπανω link κατεβασε το αρχειο για τις ατι ειναι 35ΜΒ Κανει για ολες τις mobility Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Posted September 8, 2004 Author #6 Share Posted September 8, 2004 Μπράβο ρε παιδιά ! κατεβαίνει τώρα... Αντε μπας και δούμε το φώς μας.thanks again !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Posted September 20, 2004 #7 Share Posted September 20, 2004 Καλά και τα Laptop αλλά οι 4.9 για Desktop δεν είναι και τόσο βολικοί για μένα. Δηλαδή, φόρτωσα τους οδήγους και δεν μπορώ να τρέξω σε ανάλυση 640*480 δεν τις υποστιρίζουν πλέον και φυσικά κολάνε κάποια games, FarCry(Demo). Ενω με τους 4.8 έπαιζε κανονικά. Έχετε κάποια πληροφορία για κάποιο patch για να διορθοθούν οι ατέλειες? Βασικά το πρόβλημά μου είναι οτι δεν τρέχει το Diablo2expansion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.