Jump to content



οδηγοι για ATI


colt3003

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας

μου δώσανε ένα φορητό compaq presario 1800 με περασμένα τα ΧΠ και με το CD των οδηγών να λείπει. αυτό που θέλω να κάνω είναι να βλέπω στην τηλεόραση τα DVD αλλά δεν βλέπω πουθενά στις ιδιότητες κάτι ανάλογο με το μενού που έχουν οι Nvidia (αυτές ''ξέρω'' καλύτερα) για επιλογή οθόνης. Απο πού θα κάνω αυτήν την επιλογή ? είναι θέμα οδηγών ? έχει η ΑΤΙ unversal οδηγούς που πάνε για όλες τις κάρτες η πρέπει να βρώ κάποιον συγκεκριμένο ? το μοντέλο που φοράει το laptop είναι ΑΤΙ mobility 128. όσοι γνώστες παρακαλώ προσέλθετε !

Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρά,

η ΑΤι επίσημα δεν βγάζει οδηγούς για κάρτες φορητών. Η καλύτερη λύση είναι να τσεκάρεις το site της compaq για να κατεβάσεις τον οδηγό του laptop σου.

Και το δικό μου laptop(ibm) την ίδια κάρτα έχει(νομίζω) και με οδηγούς από το site της ibm, μια χαρά μπορώ να δω σε tv.

Αν δεν καταφέρεις να βρεις τους οδηγούς, πές μου να σου δώσω το link γι'αυτούς από την ibm να δοκιμάσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλά και τα Laptop αλλά οι 4.9 για Desktop δεν είναι και τόσο βολικοί για μένα. Δηλαδή, φόρτωσα τους οδήγους και δεν μπορώ να τρέξω σε ανάλυση 640*480 δεν τις υποστιρίζουν πλέον και φυσικά κολάνε κάποια games, FarCry(Demo). Ενω με τους 4.8 έπαιζε κανονικά. Έχετε κάποια πληροφορία για κάποιο patch για να διορθοθούν οι ατέλειες? Βασικά το πρόβλημά μου είναι οτι δεν τρέχει το Diablo2expansion.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.