Jump to content



Αρθρα πρωτης σελιδας


bspus

Recommended Posts

Καθως κοιτουσα τωρα την πρωτη σελιδα παρατηρησα οτι απο την ηδη μεγαλη λιστα θεματων, πανω απο τα μισα ειναι reviews, και μαλιστα καποια πανω απο ενος μηνα, με αποτελεσμα να πρεπει καποιος να σκρολαρει πολυ για να φτασει στα σημερινα θεματα. Μαλιστα, πρεπει να παει και στη δευτερη σελιδα!

Δεν θυμαμαι ποτε ξεκινησε αυτο, αλλα την πρωτη φορα που τα νεα θεματα δεν φαινονταν πριν σκρολαρω, θυμαμαι οτι για μερες νομιζα οτι δεν υπαρχουν καινουρια θεματα γιατι δεν πηγαινα πιο κατω.

Μηπως θα ηταν καλυτερα γενικως να μην μενουν τοσο πολυ τα reviews στην πρωτη σελιδα?

Link to comment
Share on other sites

Καλο ειναι να υπαρχουν τα reviews. Ετσι φαινεται και τι δουλεια γινεται εδω. Μπορεις να "φιλτραρεις" τα νεα θεματα πατωντας το αντιστιχο κουμπι πανω πανω ;)

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν μένουν reviews πάνω από 10-15 μέρες στην κεντρική. Αυτή την στιγμή το παλιότερο είναι 11 ημερών. Απλά τώρα έχει μείνει ακόμα το θέμα με τον διαγωνισμό αναγκαστικά μέχρι να τελειώσει, και έχουν πέσει και κάποια review μαζεμένα, οπότε έχει όντως λίγο ξεχειλώσει :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.