Jump to content

Microsoft wireless optical mouse 2.0a και κοληματα

Bill17

Recommended Posts

Ρε παιδια οπιοι εχετε το ιδιο ποντικι μερικες φορες που ειστε στο internet σας κανει καποια κοληματακια.Δηλαδη παγωνει ο κερσορας και η ροδελα δεν παει πανω κατω μεχρι να κουνησησετε λιγο περα δωθε το ποντικι.Το εχω καμια βδομμαδα και κατανταει εκνευριστικο.Αυτο μου το κανει μονο στον Explorer ενω σε games και σε desktop ειναι αριστο.Το κουφο ειναι οταν κολησει τα δυο πληκτρα δουλευουν κανονικα εκτος την ροδελα και την κινηση.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 17:25]

Παρτε το χαμπάρι...Logitech ρεεεεεε !!!!!! :p :P :p

Μαλιστα.Μωλις το ειπες εστρωσε:tomato:

Κανεις αλλος που να εχει το ιδιο?

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:47]

Στο δικο μου wireless optical mouse 2.0 δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο

Δεν ξερω unstoppable αλλα αυτα τα κουλα μου τα κανει μονο στον explorer.Του εχω περασει τους τελευταιους drivers αλλα δεν ειδα καμια διαφορα .Θα δοκιμασω με αλλον broswer να δω μηπως φταιει ο explorer.

Εμενα παντως που μου το εκανε αυτο μια φορα το ποντικι μου τελικα διαπιστωσα οτι η μητρικη ειχε ψιλοκαει!

Για τσεκαρε τη φισα του τροφοδοτικου που παει στη μητρικη...

Έχω και εγώ το ίδιο mouse αλλα τιποτα τετοιο δεν εχω παρατηρησει...

Tο προηγούμενο που είχα Wireless Optical Blue έτρωγε κάτι τέτοια κολλήματα αλλά πολύ σπάνια (και μάλιστα μερικές φορές ο κερσορας εφευγε αστραπή από ένα σημείο και πήγαινε σε άλλο χωρίς να πειράξω καθόλου το mouse)

Το καινούριο στο ίδιο σύστημα δεν έκανε τίποτα τέτοιο οπότε πολύ πιθανο να μην έχει να κάνει με το σύστημα ή τους drivers....

Αν είσαι σε εγγύηση για κάνε μια προσπάθεια μηπως και σου το αλλάξουν...

Παιδια μαλλον το προβλημα πρεπει να ειναι software.Μολις απενεργοποιησω το horizontal scrolling δεν το κανει αυτο.Μαλλον θα κατεβασω παλιοτερους οδηγους να δω αν φτιαξει.

Τελικα βρηκα τη εφταιγε.Ειχε κατσει μεσα στο USB βυσβα του ποντικιου ενα σκουπιδακι κατι σαν φενιζολ ,μαλλον απο την συσκευασια και δεν εκανε σωστη επαφη.Τωρα δουλευει τελεια.Παντως το παραξενο ειταν οτι το εκανε μονο στον explorer και μαλλον επηρεαζε πιο πολυ τον τροχο και ετρωγε τα κολληματα.Παλι καλα.

Εγώ πάντως είχα πρόβλημα με το δικό μου στην αρχή αλλά αυτό που έκανα ήταν να βάλω τον δέκτη να έχει οπτική επαφή. Παρόμοιο πρόβλημα μου έκανε και το παλιό μου (MS wireless wheel mouse).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.