Jump to content



Υπερβολικός θόρυβος


balboagr

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους. Εδώ και 2 μέρες που πήρα μια gpu από ένα παλικάρι την gigabyte 9500gt έχω το εξής θέμα. Απο την ώρα που θ'ανοίξω το pc εώς την ώρα που θα το κλείσω το ανεμιστηράκι που έχει πάνω η κάρτα κάνει υπερβολικό και ενοχλητικό θόρυβο. Θυμάστε πως έκανε εκείνη στο Παρα πέντε??? Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........ Έτσι κάνει και αυτό το διαόλι!!!! εδώ παραθέτω θερμοκρασίες που πιστεύω είναι φυσιολογικές. Όταν είναι full load η κάρτα πάλι έτσι είναι. Ακούω προτάσεις παίδες. image.jpg

Link to comment
Share on other sites

εγκατέστησε κ φτιάξε ενα προφίλ στο msiafterburner με την ταχυτητα του ανεμιστήρα να ειναι σε χαμηλά επίπεδα για χαμηλές θερμοκρασίες κ να ανεβαίνει στο 100% όταν οι θερμοκρασία ξεπερναέι τους 70 (για παράδειγμα)

Link to comment
Share on other sites

Κατέβασε το msi afterburner και κάνε μια fan curve έτσι ώστε όταν η θερμοκρασία της vga είναι χαμηλή, να δουλεύει σε χαμηλές στροφές ο ανεμιστήρας της.

How to:

How To: Adjust your Fan-Curve in MSI Afterburner

PS. Busted! :p

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που προτείνει ο παραπάνω δεν πρόκειται να δουλέψει. Από google η κάρτα φαίνεται να έχει fan με 2pin οπότε δεν έχει pwm control. Το πιο πιθανό είναι ότι ανεξαρτήτως load στην κάρτα το fan τροφοδοτείται με 12V. Η zalman VF200-CU είναι καλή λύση και αθόρυβη αλλά πλέον θα δυσκολευτείς να την βρεις. Η ακριβώς μικρότερη λύση από zalman είναι η ZALMAN VF700-CU VGA COOLER και την έχει το eshop στα 24.80 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά να σου πω τι ακριβώς γίνεται με το fan.

ZALMAN VF700-CU VGA COOLER - - E-SHOP.GR

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι ότι δεν σκοπεύω να σκάσω λεφτά για να το φτιάξω, αν είναι έτσι κολλάω άλλο ένα 25άρι και παίρνω καινούργια..Απλά θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου πριν πάει για φούντο!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.